Chris Pratt je ženatý už dva roky, teraz to tajte urobila aj jeho slávna exmanželka

44-ročná Anna Faris, hviezda filmu Scary Movie, sa tajne vydala.

23.07.2021 10:00
anna faris Foto:
Exmanželia Anna Faris a Chris Pratt spolu s ich synom Jackom.
debata

Americká herečka Anna Faris sa vydala. „Áno, sme svoji,“ uviedla 44-ročná hviezda filmu Scary Movie vo svojom podcaste "Unqualified“. So snúbencom, Michaelom Barrettom, tak urobili v štáte Washington a bolo to podľa jej slov „skvelé“.

Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky. Čítajte viac Dočkali sa! Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt sú rodičmi

Podľa magazínu People sa dvojica dala dohromady v roku 2017, kedy sa stretli na natáčaní filmu Overboard. Faris bola predtým osem rokov vydatá za "marvelovskú“ hviezdu Chrisa Pratta, s ktorým má syna Jacka, ktorého majú v striedavej starostlivosti. Dvojica sa rozišla v roku 2017.

Chris Pratt je už takisto ženatý, šťastie našiel po boku blogerky a knižnej autorky Katherine Schwarzeneggerovej, s ktorou začal randiť v roku 2018. S tou už vychovávajú takmer ročnú dcérku, ktorá dostala meno Lyly Marie Schwarzenegger Prat­t.

Pratt a Faris sa zoznámili v roku 2007 počas nakrúcania filmu Noc je ešte mladá (2011), v nasledujúcom roku sa zasnúbili a v júli 2009 sa vzali počas malého obradu na Bali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Faris

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....