To myslia vážne? Horúce scény s Dempseym v Klinike Grace sa manželovi Pompeovej nepáčili

Manželstvo herečky Ellen Pompeo a Chrisa Iveryho "ustálo" aj dlhoročné nakrúcanie slávneho seriálu. Ako manželia trávia voľný čas? Aj spoločným športovaním.

07.08.2021 00:00
pompeo Foto:
Ellen Pompeo a Patrick Dempsey v seriáli Klinika Grace.
debata

Byť fit je dôležité a v Hollywoode zvlášť. Vie to aj slávna seriálová hviezda, herečka Ellen Pompeo. Zachytiť ju tak počas tréningu v parku neďaleko jej domu v Los Feliz nie je ničím výnimočným. Behať nechodí sama, po jej boku nechýba manžel, Chris Ivery. S ním vychováva herečka tri ratolesti, ale aj popri tom si čas na pravidelný šport nájde.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Ellen Pompeo preslávila rola lekárky Meredith Greyovej v seriáli Klinika Grace, v ktorej sa po prvý raz predviedla v roku 2005. Jej postava prežívala vzťah ako na horskej dráhe so seriálovým kolegom Derekom Shepherdom, krásavcom, ktorého stvárňoval Patrick Dempsey.

Patrick Dempsey Čítajte viac Veselé! Takto vyzeral zbožňovaný Derek Shepherd z Kliniky Grace ako mladý ženích

O horúce scény kolegov nebola v seriáli núdza, na čo si pred časom zaspomínala aj sama herečka v podcaste Ladies First with Laura Brown. Ako opísala, ťažšie ich znášal jej manžel, Chris Ivery.

„Pamätám sa, že na začiatku to pre neho bolo naozaj ťažké. Zvykol mi hovoriť: ‚Toto nie je to, čo máš nakrúcať. Choď do práce a povedz im to. Mám Patricka rád, je to fajn chlap, ale toto myslia vážne?‘,“ spomínala Pompeo. Ale zdá sa, že aj cez takéto scény sa manželia napokon preniesli, keďže sú spolu už 15 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...