Affleck s úsmevom od ucha k uchu! Strávil víkend s deťmi, potom vyrazil za Jennifer

Vyzerá čoarz spokojnejšie a novinári to, samozrejme, pripisujú jeho novému, teda staronovému vzťahu. Počas víkendu herec a režisér Ben Affleck navštívil svoje ratolesti.

09.08.2021 12:00
626029521 Foto:
Herec Ben Affleck na zábere po odchode z domu, kde žije jeho exmanželka a ich tri deti.
debata

Paparazzovia zachytili hviezdu filmov Argo či Batman začína na ceste z luxusnej nehnuteľnosti, ktorá patrí jeho exmanželke Jennifer Garnerovej. Vo vilovej štvrti herca vídať pomerne často, dlhý čas po odluke manželov dokonca stále býval v záhradnom dome v nehnuteľnosti, aby mohol byť so svojimi troma deťmi. Teraz už žije vo vlastnom dome, ale navštevuje ich pravidelne. O pár hodín neskôr po odchode z bývalého domova následne zachytili objektívy Afflecka opäť so svojou partnerkou Lopezovou, ako si vyrazili na večeru.

Video
Zdroj: Backgrid USA / profimedia

Štyridsaťosemročný herec, scenárista a režisér je podľa viacerých zdrojov milujúci a veľmi starostlivý otec a všetky tri jeho deti ho vraj zbožňujú. S dcérami Violet a Seraphinou a synom Samuelom trávi vraj každú možnú voľnú chvíľu. Dôvodom, prečo na tvári Afflecka v poslednom čase vídať tak často srdečný úsmev, však nie je len staronový vzťah so speváčkou Jennifer Lopezovou. Dôvodom má byť aj fakt, že latino diva veľmi dobre vychádza s jeho deťmi. A expartnerke Garnerovej neprekáža, že ich Affleck ku slávnej kolegyni už viackrát zobral.

lopeyaffleck2 Čítajte viac Konečne! Jennifer Lopez oslávila 52 a ukázala záber, na ktorý čakal celý svet... Naozaj celý

Pred časom dokonca paparazzovia zachytili hollywoodsku hviezdu, ako sa v uliciach staral príkladne o dve svoje dcéry a tiež speváčkinu dcéru Emmu, ktorú má z manželstva so spevákom Marcom Anthonym.

Affleck s Lopezovou pred pár dňami strávili spolu romantickú dovolenku v Európe a vôbec prvýkrát oficiálne aj potvrdili svoj vzťah – spravila tak čerstvá oslávenkyňa Jennifer (24. júla dovŕšila 52 rokov), keď zverejnila záber spoločného bozku s Benom. Pracovné, ale aj rodičovské povinnosti Afflecka prinútili odcestovať z Európy skôr, ale Lopez si následne ešte so skupinou najbližších kamarátov a spolupracovníkov užila niekoľko miest na stredomorskom pobreží. Video z Portofina, ktoré vzniklo minulý týždeň, si môžete pozrieť nižšie.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia
debata chyba
Viac na túto tému: #úsmev #rodina #Ben Affleck #spokojnosť

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....