Syn Adele netuší, že mama je slávna. V škole vraj má hovoriť, že mu utierala zadok

Speváčka Adele si svoje súkromie vždy strážila a špeciálne to platí v prípade jej syna Angela, ktorého má s exmanželom Simonom Koneckim. Nedávno sa však predsa len rozhovorila na jeho adresu.

11.10.2021 00:00
565435233 Foto:
Speváčka Adele na zábere z októbra 2020.
debata

V novom interview, ktoré vzniklo pre americký magazín Vogue, hviezda priznala, že jej syn celkom nerozumie, aká slávna je jeho mama. „V škole ho chvíľu otravovalo pár starších dievčat, ktoré sa ho stále vypytovali, či som jeho mama,“ prezradila speváčka. „Odpovedal im ‚Áno, myslím, že sa volá Adele, áno. To je moja mama. Moja mama‘,“ opísala synovu reakciu britská megastar.

„Ale ja pre neho nie som Adele. Mal pocit, že ho šikanujú, pretože ho toľko otravovali s mojím menom, tak som povedala mu: ‚To nie je žiadna šikana. Len im povedz, áno, to je moja mama. Kedysi mi utierala zadok‘.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

O tom, že speváčkin syn si dlho neuvedomoval, akej profesii sa venuje jeho slávna mama, svedčí aj historka, ktorá sa vraj stala ešte v roku 2018. Vtedy Adele svojho syna vzala na koncert americkej kolegyne Taylor Swiftovej. „Veľmi sa mu páčila celá šou. A keď som mu povedala, že túto prácu robím aj ja, že som umelec, zabávam publikum, zostal s otvorenými ústami,“ opísala s humorom Adele.

Speváčka vydáva 15. októbra prvý singel po dlhoročnej pauze – skladbu Easy on me. Po ňom by mal nasledovať aj celý album, o ktorom tiež hovorila pre magazín Vogue.

Adele Čítajte viac Adele na obálke s bujným dekoltom, ako diva aj diskožienka: Hovorí o láske i chudnutí

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #syn #škola #rodičia #Adele

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...