Adele opäť s novým partnerom na basketbale: Žiadne tajnosti, chce byť v jeho blízkosti

Zdá sa, že je opäť šťastná. A zamilovaná. Speváčku Adele zachytili v utorok na basketbalovom zápase, po jej boku nechýbal ani jej partner Rich Paul.

22.10.2021 12:00
638810357 Foto:
Speváčka Adele a jej partner Rich Paul sa spoločne objavili na zápase Los Angeles Lakers a Golden State Warriors v LA.
debata

Tridsaťtriročná britská rodáčka v minulosti svoje súkromie komentovala minimálne, veľký zlom však priniesli nedávne vydania magazínu Vogue. Britské aj americké. V rozhovoroch pre oba sa rozrozprávala o svojom novom albume, ale aj súkromí, rozvode s exmanželom Simonom Koneckim či záchvatoch úzkosti, ktoré prežívala. A nevyhla sa ani téme nového „boyfrienda“.

Rich Paul je športový manažér veľkých hviezd a podľa slov Adele možno aj práve preto nemá strach z jej medzinárodnej popularity a slávy. „Nechcela som náš vzťah zverejniť, ale jednoducho som chcela ísť na zápas. Som rada v jeho blízkosti,“ komentovala v jednom z uvedených interview Adele. „Pýtal sa ma, čo asi ľudia povedia, a ja na to, že si budú myslieť, že ma začal zastupovať ako športovkyňu,“ dodala s humorom držiteľka niekoľkých cien Grammy.

Adele Čítajte viac Adele na obálke s bujným dekoltom, ako diva aj diskožienka: Hovorí o láske i chudnutí

Prvýkrát dvojicu zachytili v júli tohto roka a od tohto momentu sa Paul s Adele ukazujú na verejnosti stále častejšie.

Speváčka Adele minulý týždeň odpremiérovala svoj prvý singel po šesťročnej prestávke – skladbu Easy on me, po ktorej by mal nasledovať nový album s názvom 30. Ten sa objaví v predaji až v polovici novembra. Ako Adele prezradila v nedávnom rozhovore pre BBC Radio, album bol vlastne hotový už minulý rok, ale pre situáciu s pandémiou s jeho vydaním počkala. Dôvodom vraj bolo aj to, že by sa chcela spoločne s novými skladbami predviesť aj naživo.

Už teraz je známe, že v pláne je živá nahrávka pre americkú televíziu CBS. Program pod názvom One Night Only by sa mal objaviť na obrazovke 14. novembra. V roku 2022 by mohla Britka vyraziť na turné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #basketbal #Adele #Rich Paul

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....