Aha, čo rozžiarilo tváre monackých dvojičiek! Albert bol pri tom, Charlene stále chýba

Ešte skôr, než princ Albert vystúpil s prejavom v Glasgowe na klimatickom summite, užil si čas Halloweenu s deťmi v Nemecku.

02.11.2021 10:00
albert Foto:
Princ Albert a kňažná Charlene - archívne foto.
debata (1)

Jesenné prázdniny a halloweensky čas si užili aj monacké dvojičky. Jacques a Gabriella využili dni voľna a zabávali sa spoločne v parkoch, v ktorých vládla strašidelná atmosféra. 6-ročné deti navštívili s otcom, princom Albertom, aj Europa Park v Nemecku, následne už ich otec zamieril do mesta Glasgow, kde sa zúčastnil na klimatickom summite OSN. 63-ročné knieža sa dlhodobo usiluje o zlepšenie ochrany svetových oceánov.

Aj počas tohto obdobie sa však deti museli zaobísť bez spoločnosti ich mamy, princeznej Charlene. 43-ročná manželka princa Alberta je stále v Južnej Afrike, ako však informujú francúzske médiá, jej návrat do Monaka sa blíži.

Climate COP26 Summit Čítajte viac Miláčik, čo tak červík na večeru? Vojvodkyňa Kate kŕmila Williama, kráľovná má tvrdý odkaz pre politikov

Podlomené zdravie ju na mesiace „uväznilo“ v Južnej Afrike, kde bojovala s ťažkou infekciou uší, nosa a hrdla, ktorú dostala v máji. Koncom augusta ju navštívil manžel a deti, ich pobyt v Južnej Afrike však trval len zopár dní.

Charlene sa prostredníctvom Instagramu sporadicky ozýva, počas uplynulých dní zverejnila spomienkový záber so svojím psom, o ktorého prišla. „Môj malý anjelik minulú noc zomrel. Budeš mi veľmi chýbať,“ napísala k záberu.

zväčšiť Britský premiér Boris Johnson, Antonio Guterres... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Climate COP26 Summit Britský premiér Boris Johnson, Antonio Guterres a princ Albert (v strede) počas klimatického summitu v Glasgowe.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...