Mama je konečne doma! Emóciami nabité zábery Charlene s deťmi! Aj jedným prekvapením

V nedeľu večer odletela princezná Charlene (43) z Durbanu v Južnej Afrike do Francúzska.

09.11.2021 08:40
charlene Foto:
Princezná Charlene.
debata (3)

Po dlhej ceste a niekoľkomesačnom odlúčení je tak manželka princa Alberta konečne doma, so svojimi 6-ročnými dvojičkami. Do Monaka priletela 8. novembra a palác už zverejnil oficiálne fotografie z jej príchodu a stretnutia s deťmi a manželom (preklikajte šipkou).

Celá monacká rodina pózuje v objatí na nádvorí paláca, deti sa túlia k mame, tá vyzerá spokojne aj napriek dlhej ceste. „V pondelok 8. novembra v skorých ranných hodinách privítal princ Albert II. v sprievode princeznej Stéphanie, princa Jacquesa a princeznej Gabrielly v kniežatstve princeznú Charlene. Stretnutie plné radosti a emócií,“ zverejnil v oficiálnom vyhlásení palác.

charlene Čítajte viac Je to oficiálne! Správa z Monaka hovorí jasne, princezná Charlene...

Navyše, Charlene priviezla pre deti aj prekvapenie – šteňa rodézskeho ridžbeka, ktorý sa volá Khan. Na záberoch je k videniu aj on.

V dôsledku ťažkej infekcie ucha, nosa a hrdla manželka princa Alberta (63) „uviazla“ od mája v Južnej Afrike. Bola tak dlhý čas bez svojich dvojičiek, Gabrielly a Jacquesa (6). Charlene má za sebou náročné obdobie, začiatkom septembra dokonca náhle skolabovala a bola prevezená do nemocnice. Bolo to krátko potom, čo ju koncom augusta navštívil manžel a deti, ich pobyt v Južnej Afrike však trval len zopár dní.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...