Stiflerova mama pribrala v lockdowne 18 kíl, mala strach, že všetci umrieme. A teraz? Fíha...

Vďaka úlohe v satirickom seriáli Biely lotus jej hviezda opäť žiari, herečka Jennifer Coolidge sa nedávno objavila aj na vyhlásení cien Gotham Awards. Čerstvá šesťdesiatnička vyzerala výborne, prezradila však, čomu by málokto veril.

03.12.2021 00:00
2021 Gotham Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Jennifer Coolidge dorazila na Gotham Awards v dobrej nálade.
debata

Známa blondínka, ktorú aj po bezmála dvadsiatich rokoch s obľubou titulú „Stiflerova mama“ podľa jej slávnej úlohy v komédii Prci, prci, prcičky, sa s novinármi podelila o svoje skúsenosti z prvého lockdownu. Málokto by veril, že Coolidge situáciu nezvládala a strach zaháňala jedlom. Tvrdí, že pribrala dobrých 17–18 kíl.

„Myslela som si, že všetci zomrieme, tak som strach zaháňala jedlom. Povedala som si, že sa ujem k smrti. Niekedy som počas dňa zjedla päť až šesť píz,“ prezradila pre portál PageSix.com. Pre nadváhu vraj takmer odmietla rolu v seriáli Biely lotus, ktorý sa teší veľkému úspechu u divákov, ale aj kritikov. Pred zlým rozhodnutím ju vraj zachránila dobrá priateľka.

Juhokórejská herečka Jung Hoyeon z hitu Squid...
Tessa Thompson v šatách z dielne americkej...
+9Herečka Dakota Johnson v kreácii Schiaparelli.

„Povedala som jej, že to nemôžem zobrať, lebo som tučná. A ona mi na to hovorí: ‚Čo do pekla, toto je jediný dôvod? Nebuď idiot, takéto príležitosti sa neobjavujú každý deň‘,“ opísala Coolidge portálu. „Všetci potrebujeme mať takýchto kamošov. Veľa hercov robí veľké chyby. Neviem prečo, všetci túžime po veľkých momentoch našej kariéry, ale keď sa nejaké objavia na obzore, nejako sa z toho vyhovoríme, nájdeme si ospravedlnenie. Mám skvelú kamošku, ktorá mi v tom zabránila,“ komentovala následne herečka, ktorá za svoj výkon v seriáli žne nadšené odozvy.

HBO's "The White Lotus" Premiere Čítajte viac Stiflerova mama, ale aj sexbomba z Eufórie: Krásky na premiére uviedli nový hit

A čo ja azda najzaujímavejšie, pre rolu ani nejako príliš nabraté kilá nezhadzovala. „Vždy som bola dosť bacuľatá, takže, čo to je nejakých 15 kíl. Ani si to nevšimli. Všetko je vo vašej hlave,“ dodala ešte americká herečka, ktorá koncom augusta oslávila okrúhle 60. narodeniny.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odvaha #nadváha #Jennifer Coolidge #Biely lotus

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...