Dara Rolins ulovila Nedvěda!? Omyl! Vyjadrenie zamilovanej speváčky hovorí jasnou rečou

Je to len pár dní, čo sa "prevalil" vzťah speváčky Dary Rolins a futbalistu Pavla Nedvěda.

13.12.2021 08:13
dara rolins Foto: ,
Mám na ľudí vplyv a je to ťažký náklad, hovorí Dara Rolins.
debata (9)

Vzťah potvrdili aj prvé zábery, ktoré umelkyňa zverejnila na svojom Instagrame v piatok. „Stráž si to v súkromí, pokiaľ si nie si istý, že to je stále,“ napísala k fotografii s bývalým profesionálnym futbalistom.

644949767 Čítajte viac Dara Rolins polroka tajila vzťah s futbalistom Nedvědom! Je tu prvé foto nežných bozkov

Aktuálne sa 49-ročná blondínka prihlásila o slovo opäť, vo svojom príspevku na Instagrame, kde ju sleduje takmer 700 000 fanúšikov, opísala napríklad aj to, kto koho „olovil“. Jej vyjadrenie na túto tému hovorí jasnou rečou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

„Dovolím si tvrdiť, že aktuálne neexistuje v Čechách ani na Slovensku nikto, komu by uniklo, že Dara ulovila medveďa, teda pardon – Nedvěda. Presne tak to dnes stálo na titulke jedného zo slovenských bulvárov. (btw. bolo to presne naopak).“

Nasledovalo niekoľko viet o aktuálnej situácii, ktorá sa okolo slávnej dvojice rozpútala. „A všade inde, vo veľmi podobnom duchu, niekde viac, niekde menej bulvárnym spôsobom riešia náš vzťah. A je to tu. To, na čo sme sa obaja netešili, ale vedeli sme, že k tomu raz dôjde. Len neviem, kto je na tom horšie… či tí, ktorých to vôbec nezaujíma a vyskakuje to na nich aj z konzervy, alebo my, ktorých životy dopodrobna rozpitvávajú. Ako keby chcel niekto z vás počuť názor na to, či sa k sebe s manželom alebo priateľkou dosť hodíte, alebo ste trvali na tom, aby ale naozaj všetci dopodrobna vedeli zoznam vašich bývalých priateľov a boli oboznámení so zoznamom vašich omylov a chýb. To je predsa žúžo, to chceš. Každopádne, tým, ktorí sa radujú s nami a prajú nám to, ďakujeme. Aj my sme "len ľudia“. Máme rodiny, deti, minulosť aj sny. Nie sme dokonalí ale myslím, že máme obaja srdcia na pravom mieste. Aj preto svojho „nového“ muža milujem a rovnako ako on pri mne, stojím aj ja pri ňom. V dobrom, aj v zlom."

Rytmus a Dara Rolins prichádzajú na filmovú...
Speváčka Dara Rolins mala vzťah aj s hokejistom...
+3Speváčka Dara Rolins (v šatách Alexander...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...