Koniec manželstva krásnej Kuchařovej a Brzobohatého? Spevák sa už vraj stretáva s inou

Sledovaná česká dvojica si povedala svoje áno v roku 2016 v kostole na pražskom Strahove.

21.12.2021 12:15
Taťána Gregor Brzobohatá, Ondřej Gregor Brzobohatý Foto:
Taťána Gregor Brzobohatá a Ondřej Gregor Brzobohatý.
debata (17)

Český hudobník Ondřej Brzobohatý Gregor a Miss World 2006 Taťána Gregor Kuchařová sa v manželstve dlho neohriali. Ako informuje český Blesk, rozvod prominentného páru je na spadnutie. Dokonca sa už má známy spevák stretávať s inou.

Sledovaná česká dvojica si povedala svoje áno v roku 2016 v kostole na pražskom Strahove. Okrem ženíchovej matky Hany Gregorovej či jeho sestry Roly Brzobohatej sa na svadobný obrad prišli pozrieť aj spevák kapely Monkey Business Matěj Ruppert, herec a hudobník Vojta Dyk, režisér Jiří Strach, ekonóm Tomáš Sedláček či moderátor Libor Bouček. Svadba vtedy prišla po troch rokoch randenia, pričom pre Brzobohatého ide už o druhé manželstvo. V roku 2008 sa oženil s producentkou Johanou Indrákovou. Rozviedli sa o päť rokov neskôr.

Podľa Blesku sú prominentní manželia dokonca dohodnutí na ukončení manželstva. „Na rozvode už sú viac-menej dohodnutí a Ondřej sa odsťahoval zo spoločného bytu na Smíchove,“ píše Blesk. Doposiaľ sa ani jeden z dvojice k informáciám bulvárneho denníka nevyjadril.

634291823 Čítajte viac Krásna Kuchařová vyhrala pred 15 rokmi Miss World: Česká kráska má aj slovenskú krv

Ako ďalej informuje spomínaný denník, fotografi zachytili Ondřeja Brzobohatého opakovane po boku tanečnice Zuzany Pilnej (30).

Krásna Kuchařová je aktívna aj na sociálnych sieťach, sleduje ju takmer 300 000 fanúšikov. Spoločné fotografie s manželom však už niekoľko mesiacov na Instagram nepridáva, naposledy tak urobila v júni počas krstu jej prvej knihy.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Brzobohatý #Taťána Gregor Kuchařová

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...