Nemanželský syn Schwarzeneggera otcovo priezvisko nechce! A dôvod...?

Je síce synom najslávnejšieho akčného hrdinu filmovej histórie a bývalého guvernéra Kalifornie Arnolda Schwarzeneggera. Jeho priezvisko však nemanželský syn Joseph odmietol používať.

27.12.2021 00:00
632095376 Foto:
Herec Joseph Baena, syn Arnolda Schwarzeneggera.
debata

Nejde o žiadnu zlú krv medzi otcom a synom, ale ako 24-ročný Joseph Baena (priezvisko po matke) uviedol pre portál Daily Pop, snaží sa vybudovať si vlastnú kariéru. „Je v tom niekoľko rôznych premenných. Ale sústreďujem sa len na to, aby som vybudoval kariéru v herectve a realitách, moju vlastnú kariéru,“ komentoval Baena.

Zároveň však sympatický Američan s latino koreňmi po mame potvrdil, že ku svojmu slávnemu otcovi vzhliada. „Svojím spôsobom ovplyvnil veľa vecí: cestu, ktorou som sa vydal s herectvom, s kondíciou a mojou postavou a mnoho ďalších vecí, ktoré robím." Rodinné duo dokonca veľmi často vídať pri spoločnom trávení času – či už ide o fitness tréning, bicyklovanie alebo dokonca aj posedenie na pive.

Video
VIDEO: Arnold a jeho nemanželský syn počas spoločného bicyklovania. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Joseph Baena zaujal verejnosť už pred pár rokmi svojimi zábermi a videami z fitness-centra, kde si vypracoval závideniahodnú formu. Posledné roky sa tiež snaží presadiť ako herec a zatiaľ sa mu to darí v menej komerčných projektoch. Tým najbližším je projekt Lava, čo je vraj podľa neho zábavný horor. Na splnenie hereckého sna však Baena stále čaká.

Jedného dňa by si rád zahral ako kovboj vo westerne. „Chcem nosiť klobúk, topánky a viem jazdiť na koňoch,“ povedal.

Christopher Schwarzenegger -koláž Čítajte viac Ako z Extrémnych premien! Syn slávneho Terminátora vyráža dych, zhadzuje desiatky kíl

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #kariéra #Arnold Schwarzenegger #Joseph Baena

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...