Princ George našiel pod stromčekom darček, ktorý vyvolal riadne nadšenie! Čím ho prekvapili William a Kate?

Vojvodkyňa Kate a princ William sú trojnásobnými rodičmi. A tak, podobne, ako v každej rodine s malými deťmi, sa Vianoce "točia" viac menej okolo drobcov.

29.12.2021 12:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate zdobila vianočný stromček v priestoroch Westminster Abbey. Zábery sprostredkoval verejnosti Kensingtonský palác.
debata (4)

Ako informuje magazín „UsWeekly“, deti si našli pod stromčekom to, po čom túžili. Keďže kráľovná Alžbeta (95) zrušila rodinné Vianoce na zámku Sandringham, princ William (39) a vojvodkyňa Catherine (39) sa postarali o to, aby svojim deťom aj napriek tomu pripravili nádherný Štedrý večer v ich vidieckom sídle Anmer Hall.

Oprah Meghan and Harry Interview Čítajte viac Top okamihy roka v kráľovskej rodine! Škandalózny rozhovor, stretnutie rozhádaných bratov či narodenie Lilibet

Princ George (8), princezná Charlotte (6) a princ Louis (3) si pod stromčekom našli darčeky, po ktorých túžili. Chlapci sa tešili zo svojich darčekov, ktoré si mohli vyskúšať vonku, vrátane úžasnej kempingovej súpravy pre Georgea – doplnenej stanom, vysielačkami a baterkou. Louis sa tešil z novej preliezačky. Charlotte dostala videokameru, ktorú veľmi chcela. Okrem toho deti dostali aj niekoľko kníh a iných hier, prezrádza zdroj spomínanému magazínu.

zväčšiť Záber, ktorý zverejnil Kensingtonský palác ako... Foto: SITA/AP
Britain Royals Záber, ktorý zverejnil Kensingtonský palác ako vianočnú fotografiu - zachytáva princa Williama, jeho manželku - vojvodkyňu Kate a ich tri deti - princa Georga, princeznú Charlottu a princa Louisa.

William pre Kate zvolil ako darček vzácny náramok, ktorým sa jej chcel odvďačiť za všetku jej obetavosť. Popri mnohých kráľovských povinnostiach je vraj vojvodkyňa výbornou kuchárkou a vianočnú večeru pre rodinu vystrojila sama. Deti pomohli Kate upiecť čokoládovú vianočnú tortu a jablkový koláč ako dezert. Vrcholom pečenia pre deti však bola príprava a výzdoba perníkovej chalúpky, na ktorej sa ako sladké dekorácie objavili ich obľúbené sladkosti.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...