Barbara Becker ako hrdá mama! Ale kto by sa jej divil, synovia sa fakt podarili...

Je z nej hrdá mama! Bývalá manželka slávneho nemeckého tenistu Borisa Beckera Barbara Becker si užívala príchod nového roka so svojimi dvoma synmi. Momentky z pláže či ulíc Miami pôsobia doslova idylicky.

04.01.2022 00:00
650102833 Foto:
Barbara Becker a jej syn Elias Becker spoločne na pláži v Miami.
debata

Bývalá modelka a následne aj moderátorka žije už dlhší čas práve v slnečnom Miami, kde ju počas prelomu roka zachytili objektívy v rodinnom kruhu. Ten tvoria v prvom rade jej obaja synovia, ktorých otcom je práve známy tenisový šampión. S 27-ročným Noahom zachytili paparazzovia sympatickú mamu Barbaru v miniatúrnom autíčku, keď si to šinuli uličkou pri plážovej promenáde.

Na samotnej pláži, ktorú počas príchodu nového roka 2022zaplnili domáci, ale aj nadšení turisti, sa potom objavila aj v spoločnosti syna Eliasa. Dvadsaťdvaročný urastený a vyrysovaný fešák sa živí už nejaký ten čas ako model a v plážových šortkách ukázal aj dôvod, prečo majú o neho módne či športové firmy záujem. Postavou poľahky konkuruje aj tým najlepším časom niekdajšej slávy jeho známeho otca.

Video
VIDEO: Barbara Becker s oboma synmi v Miami. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Elias, ktorý má podľa fotografií s mamou Barbarou naozaj srdečný a dobrý vzťah, sa však pred časom viackrát posťažoval médiám na chvíle, keď ho Barbara Becker chválila pred okolím. „Rozprávala ľuďom okolo s nadšením, aký som krásny. Čo vám poviem, keď ste tínedžer, sú to chvíle, keď sa občas chcete prepadnúť hanbou pod zem,“ uviedol s humorom.

Fešného dvadsiatnika pritom len nedávno aj britský magazín Tatler zaradil medzi najžiadanejších mužov súčasnosti.

628836949 Čítajte viac Becker pristihnutý u kaderníka! Tak toto je tajomstvo jeho platinovej blond?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #paparazzovia #Noah Becker #Miami #Barbara Becker #Elias Becker

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....