Zachmúrená Pamela si vyrazila na večeru: Robí jej vrásky seriál o jej sex-videu?

Opätovné zvýšenie pozornosti v týchto dňoch zažíva americko-kanadská herečka a filantropka Pamela Anderson. Dôvodom je jej minulosť a búrlivé manželstvo, o ktorom vznikol seriál.

12.01.2022 00:00
651772688 Foto:
Herečka Pamela Anderson si vyrazila na večeru v Malibu.
debata

Začiatkom februára by sa na obrazovkách platformy HULU mala objaviť novinka venovaná Pamele Andersonovej a jej bývalému manželovi Tommymu Lee. Sústredí sa na ich búrlivý vzťah, rýchle vzplanutie či svadbu 96 hodín po zoznámení sa. Ale tiež napríklad na obdobie, keď na verejnosť v roku 1995 unikla ich súkromná nahrávka intímnych chvíľ a išlo vlastne o prvé celebritné „sex-video“.

Dnes 54-ročná Anderson sa na adresu novinky pod názvom Pam & Tommy doposiaľ nevyjadrovala. Zdroje z jej okolia však tvrdia, že nadšená veľmi nie je. Opačný postoj má muzikant a bývalý manžel blondínky Tommy Lee. „Nech len všetci vedia, že my sme boli prví. Pred Kardashiankami, pred všetkými ostatnými. Dajte tým sr..m vedieť, že my sme prví zbúrali internet,“ komentoval vraj Lee príchod seriálového projektu podľa The Sun.

Video
VIDEO: Pamela Anderson na ulici v Malibu. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Spoločný kamarát niekdajšieho manželského páru Guerin Swing uviedol pre médiá, že Pamela Anderson sa nový seriál sledovať nechystá. Tiež však zdôraznil, že je zmierená s jeho vznikom. „Je im jasné, že toto je o popovej kultúre a o tom, čo sa stane, keď ste slávni. Bola to jednoducho prvá celebritná sex nahrávka,“ komentoval Swing. Hlavné úlohy v očakávanom projekte HULU stvárnila britská herečka Lily James a rumunsko-americký herec Sebastian Stan.

Camila Morrone a Leonardo DiCaprio Čítajte viac Tatko DiCaprio v Karibiku: On má talent a o sexy zábery sa postará... jeho Camila!

Samotnú Pamelu Andersonovú pred pár dňami zachytili objektívy a kamery paparazzov v Malibu na večeri v spoločnosti neznámeho muža. Plavovláska oblečená do béžových a pieskových tónov vyzerala oddýchnuto a mladistvo, no tak trošku nahnevane, keď si uvedomila prítomnosť paparazzov. Zdá sa však, že aj v tomto prípade má podobný prístup ako v prípade spomenutého seriálu – „čo sa dá robiť, keď ste slávni – jednoducho sa s nejakou pozornosťou treba vyrovnať…“

Viete, ako vyzerá herečka Lily James premenená na Pamelu Andersonovú? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #paparazzi #Pamela Anderson #Malibu #rola

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...