Kde hľadala Hunziker oporu po krachu manželstva s boháčom Trussardim? U svojho ex Ramazzottiho

Moderátorka Michelle Hunziker a dedič módneho impéria Tomas Trussardi potvrdili rozchod.

19.01.2022 11:30
hunziker koláž Foto:
Michelle Hunziker a taliansky spevák Eros Ramazzotti.
debata

K rozchodu s manželom, o ktorom sme informovali v utorok, sa už oficiálne moderátorka vyjadrila a správy z médií obaja potvrdili. „Po desiatich spoločných rokoch sme sa rozhodli zmeniť náš životný projekt,“ napísala Hunziker pre tlačovú agentúru ANSA. „Naše úžasné dievčatá budeme aj naďalej vychovávať s láskou a priateľstvom,“ hovorí Michelle Hunziker o ich dvoch spoločných deťoch, Sole (8) a Celeste (6). "Náš rozchod budeme riešiť v súkromí a spoločne. Nebudeme poskytovať už žiadne ďalšie komentáre v záujme ochrany súkromia našej rodiny.“

Michelle Hunziker Čítajte viac Tak to je šok! Manželstvo krásnej Michelle Hunzikerovej bolo bez jedinej chybičky a zrazu... Rozvod

10. októbra 2014 povedala moderátorka Michelle Hunziker (44) „áno“ dedičovi módneho impéria Tomasovi Trussardimu (38) v talianskom Bergame, odvtedy tvorili priam ukážkový pár, ich manželstvo nesprevádzali žiadne škandály.

Michelle Hunziker Čítajte viac Krásna Michelle Hunziker opäť pod čepcom: Takáto bola nevesta!

Ako informovali talianske médiá, pár už žije niekoľko týždňov oddelene, v takomto duchu sa niesli aj Vianoce. Ako sa zdá, krásna blondínka v ťažkých časoch hľadala oporu u svojho exmanžela, speváka Erosa Ramazzottiho (58). Pred Vianocami sa ich dcéra, Aurora Ramazzotti (25), pochválila spoločným záberom, na ktorom pózujú všetci traja. Hunziker a Ramazzotti spolu vychádzajú stále vynikajúco a sú si tak oporou v náročných životných obdobiach, ako dokazuje zverejnený záber.

Michelle Hunziker (44) a taliansky spevák Eros Ramazzotti (58) boli zosobášení v rokoch 1998 až 2009, ale od roku 2002 už spolu nežili. Pod krach ich manželstva sa podpísala aj sekta „Bojovníci svetla“ do ktorej osídel moderátorka v minulosti spadla. Jej neschopnosť zo sekty odísť ju napokon stála manželstvo. V tom čase mala 23 rokov.

 Michelle Hunziker  s jemnou ofinou v roku 2019.
 Michelle Hunziker v roku 2017  a je typický účes.
+3 Michelle Hunziker v roku 2018  s vlasmi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...