Harry a Meghan na návšteve v Británii už na jar? A čo by sa stalo, ak by neprišli? Odpoveď je krutá

Priletia princ Harry a vojvodkyňa Meghan v roku 2022 do Veľkej Británie?

25.01.2022 00:00
APTOPIX Salute to Freedom Gala Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan.
debata (1)

Okrem jubilea kráľovnej Alžbety je na jar naplánovaná aj spomienka na zosnulého princa Philipa. Kráľovská reportérka Ingrid Seward pre denník „The Sun“ opísala, prečo by kráľovská rodina nebola obzvlášť sklamaná, keby dvojica, žijúca v Kalifornii, tieto udalosti „zmeškala“.

Už sú to takmer dva roky, čo vojvodkyňa Meghan (40) naposledy vkročila na britskú pôdu. Po odchode z krajiny v roku 2020 sa s manželom, princom Harrym (34), presťahovali do slnečnej Kalifornie.

Princ Harry a Meghan navštívili koncert Global...
Princ Harry a Meghan navštívili koncert Global...
+2Princ Harry a Meghan navštívili koncert Global...

Len nedávno svet rozptyľovali titulky o policajnej ochrane, ktorá sa rodine v Británii nedostane. Princ Harry podal dokonca sťažnosť na britský súd po tom, ako mu bola zamietnutá žiadosť o policajnú ochranu, ktorú si chcel uhradiť z vlastných prostriedkov.

Ako sa vyjadrila expertka Ingrid Seward, počas spomienky na zosnulého manžela kráľovnej, ktorá sa má konať na jar vo Westminsterskom opátstve, by boli členovia kráľovskej rodiny neradi, aby sa celá udalosť zmenila na šou Harryho a Meghan, čo by sa určite stalo, ak by sa dvojica rozhodla prísť spoločne do Londýna.

Ingrid Seward, šéfredaktorka Majesty Magazine, uviedla. „Myslím si, že ak sa rozhodnú neprísť, všetci si vydýchnu. Je to oslava vďaky pre princa Philipa a nikto si neželá, aby sa z toho stala ‚šou Harryho a Meghan‘,“ opísala pre The Sun.

Príchod „Sussexovcov“ by bol absolútnou senzáciou, ktorá by spomienku na princa Philipa úplne zatienila. Nielenže by sa vojvodkyňa Meghan po prvý raz osobne stretla s členmi kráľovskej rodiny po jej škandalóznom rozhovore s Oprah, v ktorom obvinila členov kráľovskej rodiny z rasizmu, ale zároveň to bolo prvé vystúpenie dcéry Lilibet Diany, ktorá sa narodila v júni v USA.

Tu je rebríček najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom (video).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...