Nemal by už radšej šliapať do pedálov sám? Cowell sa zranil na bicykli, vraj môže byť rád, že žije

Zhruba osemnásť mesiacov uplynulo od nehody slávneho producenta a televízneho porotcu Simona Cowella na elektrickom bicykli s motorom. V utorok mal 62-ročný producent ďalšiu. Vraj ešte desivejšiu.

03.02.2022 00:00
Britain Simon Cowell Foto: ,
Simon Cowell a jeho partnerka Lauren Silverman odchádzajú z ich domu v Londýne po nehode, ktorú mal producent na elektrobicykli.
debata

Ako píšu viaceré svetové médiá odvolávajúc sa na jeden zdroj, Cowell vraj „môže byť šťastný, že je nažive“. Podľa informácií denníka Daily Mail museli Cowella hospitalizovať okamžite po tom, čo mal nehodu neďaleko svojho domova v západnom Londýne. Producent vraj šiel na elektrickom bicykli rýchlosťou zhruba 30 kilometrov za hodinu a nemal pri tom ochrannú helmu. Do nemocnice ho previezli s viacerými ranami na tele a tvári, podozrením na otras mozgu a zlomeninou ramena.

Denník The Sun cituje svoj zdroj, podľa ktorého mal producent pedálovať na bicykli so zapnutým motorom. Šmykol sa na kaluži vody a to spôsobilo, že ho hodilo smerom k ochranným zvodidlám oddeľujúcim chodník od vozovky. Skončil vraj uprostred cesty, pričom mal šťastie, že v tom čase nebola okolo výraznejšia premávka. „Krv sa mu valila z tváre a vyzeral ako nejaký fantóm z opery,“ píše Daily Mail. Americký magazín People však cituje zdroj, ktorý uvádza, že Cowell je „úplne v poriadku“.

cowell Čítajte viac Táto žena zmenila jeho názor, Simon Cowell ju požiadal o ruku

Fotografi už v stredu predpoludním priniesli prvý záber, ako Simon Cowell opúšťa nemocnicu so svojou partnerkou Lauren Silvermannovou, s ktorou nedávno potvrdili, že sa plánujú vziať. Producent pôsobil spokojne, no jednu ruku mal vo fixovacej dlahe a na tvári bolo jasne vidieť škrabance z nehody.

Cowell pritom mal podobnú nehodu pred necelými dvoma rokmi v Malibu, kde vtedy vraj šiel maximálnou rýchlosťou elektrobicykla, ktorá dosahuje takmer 45 kilometrov za hodinu. Jeho prvá nehoda však dopadla omnoho horšie – po nej musel podstúpiť šesť hodín trvajúcu operáciu chrbtice a niekoľko mesiacov rekonvalescentovať.

Video
VIDEO: Simon Cowell a Lauren Silvermann v parku. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bicykel #nehoda #Simon Cowell #zivot

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...