Single a sexy! Delilah Hamlin vyrazila do nočných ulíc, priateľ už po jej boku chýba

Vyzerali doslova ako párik z reklamy. Keď sa objavili na pláži, mnohí na nich obdivne pozerali, či už na jej sexy krivky, alebo na jeho vyšportovanú figúru. Aj "ukážkové" páriky sa však rozchádzajú.

05.02.2022 14:00
Celebritná dcéra známeho páru Delilah Belle... Foto:
Celebritná dcéra známeho páru Delilah Belle Hamlin a jej partner Eyal Booker na archívnom zábere.
debata (1)

Delilah Hamlin, dcéra americkej herečky Lisy Rinny a jej manžela Harryho Hamlina, potvrdila rozchod so svojím priateľom Eyalom Bookerom už začiatkom januára. „Delilah sa rozišla s ním. Ten vzťah sa jednoducho vyčerpal. Nešlo o žiadne podvádzanie, alebo niekoho tretieho – akurát sa Delilah chcela sústrediť viac na vlastnú kariéru,“ informoval už v januári magazín People.

Dvadsaťtriročná modelka, ktorá s Bookerom tvorila pár od roku 2019, sa od potvrdenia rozchodu držala skôr v ústraní. To sa zmenilo pred pár dňami. Paparazzovia štíhlu Delilah zachytili pred jednou z reštaurácií v Los Angeles. Prišla sama, vnútri ju mala čakať skupinka kamarátov.

Video
VIDEO: Delilah Hamlin vyrazila medzi ľudí – single a sexy! Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

V roku 2021 prežila rozchod aj mladšia sestra Amelia Hamlin, ktorá tvorila pár s plejbojom Scottom Disickom. Vzťah následne nezhodnotila veľmi pozitívne – aspoň to tvrdia médiá, ktoré citovali jej hodnotenie roku 2021 na sociálnej sieti. Tam totiž uviedla, že to „bol rok, keď som absolútne stratila zmysel pre seba samu“. Delilah Hamlin sa vzťahu s Bookerom žiadnym hodnotením nevyjadrila.

NY Premiere of "The Hot Zone: Anthrax" Čítajte viac Rodinka slávneho Persea zo Súboja titanov na premiére! Manželka zmenená na nepoznanie, dcéra ako obrázok

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #paparazzi #Delilah Hamlin #Eyal Booker

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...