Kolumbijský fešák len pekne o kolegyni Lopezovej. Takto mu vraj 'zachránila krk'

Do kín, ale aj na streamovaciu platformu Peacock dorazí už o pár dní novinka Vezmi si ma. Okrem hlavnej hviezdy Jennifer Lopezovej je však v nej lákadlom aj kolumbijská superstar.

11.02.2022 00:00
"Marry Me" Photo Call Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej kolega Maluma spoločne na prezentácii filmu Vezmi si ma.
debata

Reč je o spevákovi Malumovi, 28-ročnom rodákovi z Medellínu, ktorý vo filme stvárnil polovicu hudobného dua Kat a Bastian. Kat si zahrala, samozrejme, práve latino diva Lopez a dej príbehu prináša zápletku v podobe toho, že dve hudobné hviezdy sa chcú zosobášiť priamo na pódiu. Tesne pred tým však speváčka zisťuje, že jej pracovný a životný partner Bastian jej bol neverný a tak si namiesto neho vyberie neznámeho muža z publika (Owen Wilson), ktorému povie svoje áno. To je, samozrejme, len začiatok romantického príbehu, v ktorom nebude chýbať ani niekoľko nových skladieb.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej kolega...
+4Herečka a speváčka Charli D'Amelio.

Možno práve vďaka nim sa Maluma ocitol v osadenstve hrdinov novinky Vezmi si ma. Spoločne s Lopezovou dokonca naspievali dueto a tiež si zaspievali v Madison Square Garden. Tam sa kolumbijskemu spevákovi stala poriadne nepríjemná situácia priamo po boku ostrieľanej medzinárodnej divy Lopezovej.

„Spievali sme spolu v Madison Square Garden. Vkročila tam ako absolútna kráľovná, ja som ju chcel objať. Mali sme tam čítačku kvôli textom a ja som v jednom momente zabudol text našej pesničky. Pozrel som sa smerom na čítačku a tá bola vypnutá,“ opísal situáciu počas návštevy v talk-šou Jimmyho Fallona spevák. „Takže som tam stál, v Madison Square Garden, na jednom z najdôležitejších koncertov mojej kariéry a nevedel som text,“ pokračoval Maluma a vzápätí dodal, že práve Lopez mu veľmi pomohla. „Podržala ma. Kryla mi chrbát,“ doplnil s tým, že si vraj nik nevšimol, že mu vypadli slová.

"Marry Me" Photo Call Čítajte viac Vezme si ju? Túto otázku si pri premiéry Lopezovej novinky položil asi každý, zaľúbenci žiarili

Dvojica sa spoločne objavila aj na slávnostnej premiére filmu v Los Angeles, kde však po oficiálnom pózovaní robil Lopezovej už spoločnosť jej partner Ben Affleck. Maluma je údajne už nejaký čas tiež šťastne zamilovaný. Jeho vyvolenou by mala byť Susana Goméz, architektka, ktorá šéfuje vlastnej spoločnosti s interiérovým dizajnom.

Video
VIDEO: Trailer k filmu Vezmi si ma. Zdroj: CinemArt SK

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Jennifer Lopez #klip #Maluma #Vezmi si ma

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...