Vezme si ju? Túto otázku si pri premiéry Lopezovej novinky položil asi každý, zaľúbenci žiarili

Aj do slovenských kín čoskoro dorazí nová romantická snímka pod názvom Vezmi si ma. Na jej premiére však túto otázku, asi v pozmenenej verzii "vezmú sa teda?" pravdepodobne položili mnohí hostia a novinári.

10.02.2022 00:00
"Marry Me" Photo Call Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na prezentáciu filmu Vezmi si ma aj partnera Bena Afflecka. Žeby tým chceli niečo naznačiť?
debata

Hlavnou hviezdou romantického filmu je herečka a speváčka Jennifer Lopez, ktorá bola stredobodom pozornosti aj na losangeleskej premiére. A nebola sama. Po jej boku sa po chvíli objavil partner Ben Affleck a otázky o tom, či to slávna dvojica neskúsi so vstupom do manželského chomúta, boli celkom na mieste. Obaja partneri, ktorí sa k sebe vrátili po bezmála dve dekády trvajúcej pauze a niekoľkých vzťahoch a manželstvách, sú totiž magnetom pre svetové médiá aj verejnosť a všetci sledujú s napätím, ako to dopadne s ich láskou na druhý pokus.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej kolega...
+4Herečka a speváčka Charli D'Amelio.

Lopez sa na margo toho vyjadrila v nedávnom rozhovore pre magazín Rolling Stone, na obálke ktorého sa ocitla (ako inak v sexy podobe a forme). „Veľa sme sa toho naučili. Vieme, čo je skutočné a čo nie je skutočné, takže jednoducho sa zmenili pravidlá hry,“ vyhlásila 52-ročná speváčka.

zväčšiť Herečka a speváčka Jennifer Lopez propaguje... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
"Marry Me" Photo Call Herečka a speváčka Jennifer Lopez propaguje nový film Marry Me v Los Angeles.

Hoci sa objavili už aj dohady o tom, že sa dvojica znovu chce rozísť, podobné dohady zmietla Lopez zo stola. „Myslím si, že by sme sa nevrátili k sebe, ak by sme si mysleli, že to pôjde práve takým smerom (k rozchodu). Myslím, že obaja cítime, že to, čo sme našli, je omnoho dôležitejšie a vieme, ako si to chrániť a ako si chrániť naše životy,“ doplnila ešte umelkyňa, ktorá má za sebou tri manželstvá.

Jennifer Lopez Čítajte viac Ako vyzerá oblečenie za 14-tisíc eur? Pozrite sa na Lopezovú, takto si vyrazila do ulíc

Či príde aj to štvrté, a práve s Affleckom, ktorý je tiež raz rozvedený, je ťažké odhadovať. Na slávnostnej premiére novinky Vezmi si ma však vyzerali zaľúbenci opäť priam idylicky. Okrem Lopezovej nechýbal ani kolumbijský spevák Maluma či speváčka a herečka Charlie D'Amelio. Prekvapením bola absencia herca Owena Wilsona, ktorý vo filme stvárnil hlavnú mužskú rolu.

Video
VIDEO: Trailer k filmu Vezmi si ma. Zdroj: CinemArt SK

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #svadba #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Vezmi si ma

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...