Princ William dal Kate pred svadbou zásadný sľub! Dodržal ho na jednotku

Vojvodkyňa Kate je od 29. apríla 2011, kedy sa vydala za princa Williama, súčasťou kráľovskej rodiny.

16.02.2022 00:00
Britain Kate Turns 40 Foto: ,
29. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a jeho partnerky Kate Middletonovej, z ktorej sa stala vojvodkyňa z Cambridge.
debata

Jej život sa radikálne zmenil, ale ešte pred svadbou jej William dal sľub týkajúci sa jej rodiny Middeltonovcov.

Princ William mal zrejme jasnejšiu predstavu, čo jeho vyvolenú svadbou čaká. Ako uvádza portál „mirror.co.uk“, Kate dal sľub, ktorého sa dodnes drží a ktorý je takisto podpísaný z istej časti aj pod ich fungujúci vzťah.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

Ako uviedla Katie Nicholl z Vanity Fair v dokumente „Kate Middleton: Working Class to Windsor“, princ William sľúbil svojej manželke, že sa po svadbe nebude musieť vzdať svojej rodiny. „Sľúbil jej, že navždy zostane aj súčasťou svojej rodiny,“ uviedla Nicholl. A presne tak sa aj deje.

Princ William si bol dobre vedomý situácie Kate a vedel, že oporu svojej rodiny bude potrebovať aj po svadbe. Rodina vojvodkyne sa stala súčasťou užšieho kruhu kráľovskej rodiny. Rodičia manželky princa Williama, Carole a Michael Middletonovci, môžu napríklad sprevádzať kráľovnú Alžbetu II. (95) na kráľovských dostihoch v Ascote, zúčastňovať sa verejných slávností a patria medzi pozvaných hostí na rodinných oslavách. A platí to aj opačne. Keď sa mladšia sestra vojvodkyne Pippa Middleton (38) v máji 2017 vydávala, boli pri tom aj princ Harry (37) a jeho súčasná manželka vojvodkyňa Meghan (40). A keď si Harry bral Meghan za manželku, pozvanie na svadbu dostali aj Middletonovci.

Britain Royals Čítajte viac Kate a William kráľovnej k výročiu oficiálne neblahoželali. Dôvod? Je ním Camilla

Mamu vojvodkyne Kate, Carole Middleton, si obľúbila aj kráľovná. Ako v minulosti uviedol magazín „Marie Claire“, spolu s manželom Michaelom sú nadšencami jazdeckého športu a koní. Práve táto záľuba sympatickej mamy vojvodkyne z Cambridge jej ešte viac pootvorila dvere ku kráľovnej Alžbete II.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....