Rodinný biznis? Dua Lipa vyhodila manažéra, zastupovať ju bude vlastný otec

Zvyčajne sa to deje v opačnom poradí. Hudobné či herecké hviezdy, ktorých manažérmi boli rodičia, sa s nimi rozídu, aby si najali profesionálov. Zdá sa, že to fungovať môže aj inak.

22.02.2022 00:00
Dua Lipa Foto:
Speváčka Dua Lipa bola opäť supersexy.
debata

Ako píše portál Variety, speváčka Dua Lipa je práve ten druhý prípad. Dvadsaťšesťročná držiteľka ceny Grammy či Brit Award sa údajne rozhodla ukončiť spoluprácu so svojím doterajším manažérom, respektíva firmou TaP Management (pod vedením Bena Mawsona a Eda Milleta), ktorá ju zastupovala. Náhradou na poste manažéra by podľa periodika mal byť speváčkin vlastný otec Dukagjin Lipa, 52-ročný rodák z kosovskej Prištiny.

V spoločnosti otca Dukagjina a mamy Riny nedávno zachytili objektívy a kamery speváčku aj na pláži v Miami. Dua sa tam objavila deň po vypredanom koncerte na jednom z veľkých štadiónov, kde odštartovala svoje svetové turné Future Nostalgia Tour.

Video
VIDEO: Dua Lipa s otcom Dukajginom a mamou Rinou na pláži. Zdroj: Profimedia

Zaujímavosťou pritom je, že spoločnosť TaP Music Managment, ktorej hviezda mala dať zbohom, ju v roku 2013 objavila a vzala ju pod svoje krídla ako začínajúci talent (Lipa v tom čase pracovala v Londýne ako čašníčka). TaP Music zastupuje aj také hviezdy ako Ellie Goulding či Lana Del Rey.

Damian Hurley;Elizabeth Hurley;Demi Moore Čítajte viac Módny šok roka?! Prišla zvodná Hurley so synom, sexy Lipa aj vyhladená Demi Moore

Rozhodnutie vymeniť manažérskych zástupcov uprostred svetového turné je podľa znalcov hudobnej brandže pomerne prekvapivé. Speváčkin otec Dukagjin Lipa pôsobil v mladosti v rockovej kosovskej kapele Oda, momentálne je šéfom PR agentúry pod menom Republika. Ako píše denník The Sun, Lipa by mal na manažérskom poste pôsobiť len dočasne, kým si jeho dcéra nenájde iného oficiálneho z brandže.

Speváčka Dua Lipa bola určite tou najsexy dámou...
Speváčka Dua Lipa v kreácii Balenciaga na...
+5Speváčka Dua Lipa v kreácii od Vivienne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #otec #manažér #Dua Lipa

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...