Na pódiu vyzerá božsky! Spev nie je jediné, čo skúša - Dua Lipa má ambície megastar

Ako to vôbec všetko stíha? Speváčka Dua Lipa pokračuje v kariére svetovej megastar a pozerať sa na to je rovnako fascinujúce ako mnohokrát aj príťažlivé.

15.03.2022 10:00
Dua Lipa Foto: ,
Speváčka Dua Lipa na koncerte v Chicagu v žltom elastickom overale na telo.
debata

Britská rodáčka, ktorej v žilách koluje kosovsko-albánska krv, je momentálne na americkej časti svetového turné ku svojmu ostatnému albumu Future Nostalgia – zábery z neho hovoria jasnou rečou. Okrem hudby diváci dostanú aj veľkolepú, farebnú a sexy šou. Tanečnice, ale aj hlavná hviezda majú na sebe zvodné kostýmy, predvádzajú krivky pri tanečných choreografiách a pôsobia akoby si užívali tú najväčšiu zábavu.

Speváčka Dua Lipa na koncerte v Chicagu v žltom...
Speváčka Dua Lipa na koncerte v Chicagu v žltom...
+1Speváčka Dua Lipa na koncerte v Chicagu v žltom...

Samozrejme, je jasné, že za prípravou koncertného turné sú týždne a týždne tvrdých príprav. Či už vokálnych, alebo tanečných a, samozrejme, aj fyzických. Dua Lipa má takmer celý čas na sebe niečo elastické, obopnuté alebo odhaľujúce – krivky tak s pomocou trénera doviedla priam do dokonalosti. Či už je to žiarivý žltý overal s čipkou alebo trblietavé body odhaľujúce aj jej pozadie, vo všetkom vyzerá skvelo.

Turné však nie je jedinou aktivitou, s ktorou si svet môže talentovanú hviezdu s balkánskymi koreňmi spájať. Len nedávno sa objavil vonku aj prvý vizuál (fotografia) z novinky Argylle – špionážneho trilleru, v ktorom si 27-ročná Lipa zahrala po boku hviezdneho Henryho Cavilla. Jej herecký debut, ktorý sa dočká premiéry až v roku 2023, spojili tvorcovia aj s jej hudobným talentom. Lipa totiž okrem hrania pre projekt naspieva aj niekoľko skladieb a postará sa o hudbu.

Dua Lipa Čítajte viac Rodinný biznis? Dua Lipa vyhodila manažéra, zastupovať ju bude vlastný otec

Iba vo štvrtok večer mal premiéru aj nový videoklip – spolupráca speváčky s rovnako populárnou a vychytenou raperkou Meghan Thee Stallion na skladbe Sweetest Pie. Pozrieť si ju môžete nižšie, podobne ako amatérske video z koncertu Dua Lipy v USA.

Britská diva sa zastaví v rámci jej turné 11. júna v Bratislave, kde bude spievať na LOVESTREAM festivale.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #videoklip #turné #film #zaneprázdnenosť #Dua Lipa

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...