Či som Kardashiankin klon? Nová milenka Kanye Westa má na to jasný názor...

Dočkala sa označení "klon" či "kópia". Modelka Chaney Jones, ktorá je novou partnerkou rapera Kanye Westa, však údajne porovnávanie s jeho bývalou - manželkou Kim Kardashianovou nerieši.

22.03.2022 00:00
Kanye West a jeho partnerka Chaney Jones Foto: ,
Raper a dizajnér Kanye West a jeho partnerka Chaney Jones, ktorú veľmi často porovnávajú s jeho exmanželkou Kim Kardashianovou.
debata

Kyprá brunetka, ktorá naozaj pôsobí na mnohých záberoch akoby z oka vypadla slávnej internetovej superstar a podnikateľke Kardashianovej, sa v rozhovore pre portál TMZ.com vyjadrila na margo svojho porovnávnia. „Nie, fakt si nemyslím, že vyzerám ako ona,“ uviedla pred objektívmi. Na zvedavé otázky bulvárnych novinárov, či sa o Kardashianovej zhovárajú s Westom, tiež rezolútne vyhlásila NIE. „Nezhovárame sa o nej,“ podčiarkla.

Julia Fox, LaQuan Smith, prehliadka, New York, týždeň módy Čítajte viac Po mesiaci rozchod! Julia Fox dala Westovi zbohom v 'šatách pomsty' - fíha, tá je sexy!

S Jonesovou sa West prvýkrát objavil pred pár týždňami, len niekoľko dní po tom, čo sa potvrdili aj správy o jeho rozchode po kratučkom vzťahu s herečkou Juliou Foxovou. Odvtedy známeho rapera a modelku Jonesovú videli už na viacerých podujatiach, naposledy na dvojici basketbalových zápasov.

zväčšiť Raper a dizajnér Kanye West a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
Kanye West a jeho partnerka Chaney Jones Raper a dizajnér Kanye West a jeho partnerka Chaney Jones, ktorú veľmi často porovnávajú s jeho exmanželkou Kim Kardashianovou.

Fakt, že brunetka obdarená bujnými vnadami, sa oblieka do elastických overalov a nosí tiež výrazné okuliare, rozhodne nenapomáha tomu, aby ju prestali s Kim porovnávať. Slávna mama štyroch detí je totiž povestná aj podobným módnym štýlom.

Chaney Jones Čítajte viac Hľadá si exmanželkin klon? Nová milenka Kanye Westa na pláži, veď vyzerá ako dvojníčka Kim!

Pred uplynulým víkendom sa 41-ročná Kim objavila v Miami na evente, ktorý sa konal pod hlavičkou jej vlastnej značky SKIMS – išlo o otvorenie pop-up predaja novej kolekcie plaviek. Televízna celebrita to vzala doslova a do ulíc vyrazila v latexových legínsach a podprsenkovom tope – viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kanye West #modelka #porovnávanie #Chaney Jones

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...