Hľadá si exmanželkin klon? Nová milenka Kanye Westa na pláži, veď vyzerá ako dvojníčka Kim!

Krátky románik s herečkou Juliou Foxovou, ktorá v čase randenia s ním zmenila farbu vlasov z plavej na tmavú. A teraz nová partnerka, opäť brunetka a opäť nápadne podobná... bývalej manželke.

02.03.2022 00:00
Chaney Jones Foto:
Nová partnerka rapera Kanye Westa - modelka Chaney Jones je podľa viacerých klonom jeho odlúčenej manželky Kim Kardashianovej. Takto ju zachytili kamery v Miami.
debata (3)

Raper Kanye West je rozporuplný muž a netýka sa to len jeho vyjadrení, alebo činov. Platí to aj pre hľadanie partneriek. Pri pohľade na Chaney Jonesovú, modelku, o ktorej sa špekuluje ako o novej láske rapera a dizajnéra, nejednému z vás napadne, či nie Kanye nezdravo upnutý na svoju bývalku.

Kim Kardashian, Prada, Miláno, kombinéza Čítajte viac Ponúka štýl či maliarske práce? Kardashianka prišla v kombinéze, provokovať neprestala

Podobne ako sa snažil meniť bývalku Foxovú na obraz svojej životnej partnerky Kim Kardashianovej, tu sa zdá, že zašiel ešte ďalej. Začal stretávať so ženou, ktorá by mohla byť Kardashianovej dvojníčkou. Nedávne zábery z pláže v Miami to okrem iného potvrdili aj fyzickou výbavou príťažlivej brunety.

Video
VIDEO: Ďalší Kardashiankin klon na pláži. Aj táto kyprá kráska očarila Westa Zdroj: Profimedia

Ďalšie fotografie, na ktorých vidieť dvojicu spoločne, zas naznačujú, že sa West pustil opäť do tvorenia vlastnej múzy. Raper a kyprá tmavovláska sa objavili spoločne v Miami a Chaney dokonca zdielala ich spoločnú fotografiu na sociálnej sieti. S pridaním čierneho srdiečka.

Bianca Elouise, pláž, bikini Čítajte viac Krivky Kardashianky, k nim miniatúrne plavky! Táto Austrálčanka vie na pláži zaujať

Napriek tomu, že sa hip-hopový umelec a producent stretáva s novými ženami, zdá sa, že na tú bývalú nevie zabudnúť. Len minulý týždeň prenikli na verejnosť sťažnosti zo súdnych dokumentov od právnikov Kardashianovej. Tá sa sťažuje, že jej ex-partner zdržuje a blokuje rozvod a zároveň sprostredkúva médiám množstvo dezinformácií o ich vzťahu.

Kardashian tiež vyhlásila, že chce byť rozvedená čo najskôr ako to je možné. Westovi právnici zase údajne napadli nedávno predmanželskú zmluvu a žiadajú súd, aby ju neuznal ako dokument pri delení majetku.

Modelky Melanie Ribbe (v strede v bielych...
Herečka Jennifer Aniston si užívala chvíle...
+3Speváčka Dua Lipa si užívala na pláži po tom,...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Kanye West #Miami #Chaney Jones

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...