Ako z reklamy na rozprávku! Tu sú nové zábery švédskych princezien, ktorá vám najviac padne do oka?

Čo poviete, ktorá z trojice švédskych princezien vyzerá na nových fotografiách najlepšie? Hlasujte!

01.04.2022 00:00
viktória-koláž Foto:
Švédske princezné zľava: Viktória, Sofia, Madeleine.
debata

Švédska kráľovská rodina sa rozhodla zmeniť oficiálnu internetovú stránku paláca, čo si vyžiadalo aj nové fotografie všetkých jej členov. A hoci sa na margo nových portrétov zniesla istá vlna kritiky pre ich nápadné retušovanie, fanúšikovia môžu obdivovať tri švédske princezné na nových záberoch – sestry – princeznú Viktóriu a princeznú Madeleine, ako aj ich švagrinú, manželku princa Carla Philipa, princeznú Sofiu. Ktorá sa najviac páči vám? Hlasujte!

švédska rodina Čítajte viac Toľko neprirodzenosti! Švédska kráľovská rodina to prehnala s oficiálnymi fotkami

Korunná princezná Viktória (44) žije po boku manžela, princa Daniela. Ich príbeh sa začalo oficiálne písať v roku 2009, kedy fitness tréner Daniel Westling požiadal švédsku korunnú princeznú Viktóriu o ruku. 19. júna 2010 sa potom snúbenci postavili pred oltár a z fitness trénera sa stal švédsky princ. Ich príbeh, kedy si princeznú zobral za manželku „obyčajný“ muž, tak pripomínal modernú rozprávku. Viktória a Daniel vychovávajú dve ratolesti – princeznú Estelle (9) a mladšieho syna Oscara (6). Vo februári prišli švédske médiá s informáciou, že ich manželstvo stojí pred rozvodom. Na množiace sa správy o kríze dokonca zareagoval aj palác v oficiálnom vyhlásení.

zväčšiť Korunná princezná Viktória. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovs
viktória Korunná princezná Viktória.

Princezná Madeleine (39) žije od roku 2018 v USA, v slnečnom Miami. Manžel princeznej Madeleine, obchodník Chris O’Neill, na Floride vyrástol. Dvojica sa spoznala v New Yorku, v roku 2012 oznámila zasnúbenie a 8. júna 2013 sa snúbenci vzali. Než opustili Európu, niekoľko rokov žili v Londýne. Dvojica vychováva tri ratolesti.

zväčšiť Princezná Madeleine. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovs
madeleine Princezná Madeleine.

Princezná Sofia (37) je manželkou švédskeho princa Carla Philipa. Sympatický Carl Philip (42) sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu, dvojica sa teší z troch malých synov.

zväčšiť Švédska princezná Sofia. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovs
Sofia Švédska princezná Sofia.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Viktória

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...