Neuveríte, Kardashianka sa tajne vydala vo Vegas! Najväčší šok? Neboli pri tom...

Spontánne a šokujúce! Členka slávnej televíznej rodiny Kourtney Kardashian je už niekoľko dní vydatá dáma. Bez prítomnosti kamier a fotoaparátov tak urobila pár hodín po vyhlásení cien Grammy.

06.04.2022 07:18
64th Annual Grammy Awards - Arrivals Foto: ,
Televízna celebrita Kourtney Kardashian a jej snúbenec Travis Barker.
debata

Americké médiá prišli s poriadne prekvapivou informáciou. V noci z nedele na pondelok, iba pár hodín po tom, čo spoločne pózovali na červenom koberci galavečera Grammy v Las Vegas (a vášnivo sa pred objektívmi bozkávali), si to Kourtney Kardashian a hudobník Travis Barker namierili do svadobnej kaplnky v Las Vegas.

Heidi Klum Čítajte viac Heidi Klum, Tyra či Candice s Alessandrou: Kardashian ich vyzliekla do bielizne a sú ikonické!

Informáciu o sobáši 42-ročnej hviezdy z reality-šou, ktorá je najstaršou z trojice sestier Kardashianových, a 46-ročného bubeníka potvrdil viacerým médiám majiteľ kaplnky One Love Wedding Chapel. Tá je obľúbeným miestom pre bláznivo zamilovaných nadšencov, ktorí sa spontánne rozhodnú pre svadobný obrad v Las Vegas.

Video

VIDEO: Kourtney a Travis neovládli vášeň na červenom koberci.

„Nevedel som, o koho ide, kým sa u nás nezastavili. Inzerujem nás ako 24-hodinovú službu, ale chceli sa uistiť, že som tam stále," citovali majiteľa One Love Wedding Chapel Martyho Friersona. "Zaplatili a žiadali ako hudobný sprievod dvojníka Elvisa Presleyho, to bolo nutné. Zavolal som späť o 5 minút a povedal som im, že som zohnal Elvisa a boli tam,“ povedal Frierson pre magazín People.

Dvojica vraj "prišla, vzala sa, hodili kyticu na príjazdovú cestu a tancovali s Elvisom. Bol to obraz veľkej lásky a užili si veľa zábavy.“ Svadba sa konala v pondelok 4. apríla o 1.45 nadránom.

Televízna celebrita Kourtney Kardashian a jej...
Humoristická dvojica, ktorá je partnermi aj v...
+13Herečka a speváčka Rachel Zegler prišla aj s...

Podľa správ médií celý obrad trval 30 minút a nebolo dovolené natáčať žiadne video. To je pravdepodobne najšokujúcejšie na celej bleskovej svadbe – najmä vzhľadom na fakt, že rodina Kardashianovcov je známa z televíznej reality-šou, ktorá ich v posledných rokoch ukazovala aj pri tých najintímnejších rozhovoroch či v dramatických alebo emocionálne dôležitých situáciách.

Adele, basketbal, Čítajte viac Kedy bude svadba? Zamilovaná Adele sa túli k priateľovi, prekvapí spoločnosť slávnej kolegyne

Kourtney Kardashian bola v minulosti vydatá za Scotta Disicka, spolu majú tri deti. Travis Barker bol ženatý so Shannou Moaklerovou, s ktorou tiež vychovávali tri deti, dve z nich sú jeho bieologické.

Justin Bieber bozkáva svoju manželku Hailey...
Speváčka Avril Lavigne a jej priateľ Mod Sun sa...
+5Televízna hviezda Kourtney Kardashian a jej...
Speváčka Olivia Rodrigo v šatách z dielne...
Herečka a speváčka Cynthia Erivo v kreácii...
+37Influencerka a herečka Addison Rae v šatách...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #tajná svadba #Las Vegas #Travis Barker #Kourtney Kardashian

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...