Konečne mám čas na deti, vraví 72-ročný Foster: Ako prežíva materstvo jeho krásna manželka?

Vekový rozdiel 34 rokov znie pomerne šokujúco, ale zdá sa, že ani po niekoľkých rokoch vzťahu sa hollywoodskej dvojici nezdá byť prekážkou. Skôr naopak, nedávno sa podelili o to, ako prežívajú nové šťastné momenty.

13.04.2022 00:00
Clive Davis 90th Birthday Celebration Foto: ,
Hudobný producent a skladateľ David Foster a jeho manželka Katharine McPhee.
debata

Manželia Katherine Foster (pôvodne McPhee) a David Foster sa objavili pred pár dňami na večierku pri príležitosti 90. narodenín hudobného producenta Cliva Davisa. Pohľad to bol priam idylický. Očarujúca Katherine oblečená v šatách Markarian pózovala s úsmevom po boku svojho životného partnera – tiež známeho hudobného producenta.

Speváčka a herečka Katharine McPhee.
Herečka Fran Drescher sa tiež objavila na...
+3Hudobný producent a skladateľ David Foster a...

Sedemdesiatdvaročný Foster je otcom piatich dospelých detí, všetko dcér – manželka Katherine mu porodila syna Rennieho, ktorý oslávil rok. „Je to úžasné, skrátka najlepšie,“ komentovala materstvo 38-ročná hviezda zo speváckej súťaže American Idol (americká Superstar).

„Zbožňujem to. Jasné, napríklad posledná noc bola náročná – vôbec sme nespali, lebo Rennee bol hore a potom sú tu tie momenty, keď cestujete s dieťaťom a cítite sa príliš unavená alebo frustrovaná,“ uviedla pre portál ETOnline.com mamička. „Ale vo všeobecnosti je to skvelé, užívam si to veľmi,“ dodala.

Jej manžel dodal, že vníma Katherine ako fantastickú mamu. „Je úžasná mama a spolu všetci traja si užívame parádny čas,“ komentoval Foster, ktorý už dávnejšie dodal, že „možno to znie ako klišé, že teraz mám viac času, ale skrátka teraz mám viac času na dieťa“.

Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Čítajte viac Svadba tejto jari? Beckhamov syn si berie krásku z fakt bohatej rodiny! Miesto sobáša vyrazí dych

Dvojica na spomenutej párty slávneho producenta Davisa nepatrila k jediným celebritným gratulantom. Na akcii sa objavila napríklad speváčka Thalia či producent Mark Ronson s polovičkou Grace Gummerovou, dcérou Meryl Streepovej. Viac foto v galérii.

VIDEO: Najväčší vekový rozdiel medzi partnermi

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #manželstvo #výchova #vekový rozdiel #Katherine McPhee #David Foster

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...