Auto za pol milióna dolárov! Beckhamovci svadobným darom mladomanželov ohúrili, to je ale krása

Svadba Brooklyna Beckhama (23) a Nicoly Peltzovej (27) bola skutočne exkluzívnou záležitosťou a exkluzívny bol aj dar, ktorý mladomanželia dostali od Victorie a Davida.

12.04.2022 12:00
beckham Foto:
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz v aute Jaguar XK140.
debata

Inšpiráciu pritom našli v kráľovskej rodine – aj Harry a Meghan podľahli času prerobeného auta Jaguar, ktoré sa objavilo na ich svadbe v roku 2018. Exkluzívny model mala kráľovská rodina len zapožičaný. Prenajaté auto, ktoré vojvoda zo Sussexu v deň svadby riadil na britské pomery netradične z ľavého sedadla, sa oficiálne volá Jaguar E-Type Zero a verejnosti bolo predstavené v roku 2017, keď značka prišla s veľkolepými plánmi na elektrifikáciu svojich modelov.

Meghan Markle a princ  Harry Čítajte viac Len si obzrite ten skvost! Meghan si nechala záležať na šatách, Harry na aute

David a Victoria darovali mladomanželom elektromobil Jaguar XK140, auto z roku 1954 nechali prerobiť na elektro pohon, čo trvalo dlhé hodiny. Tomu zodpovedala aj cena – ako píšu britské médiá, takéto auto ich mohlo stáť okolo 500 000 dolárov (cena auta štartuje na sume 455 000, ako uvádza portál hagerty.co.uk, čakacia doba na model sa pohybuje od jedného roka vyššie).

zväčšiť Jaguar XK140 z roku 1954 prerobený na... Foto: LUNAZ
jaguár Jaguar XK140 z roku 1954 prerobený na elekroverziu.

Prototyp elektrického E-type Zero, ktorý použila kráľovská rodina v roku 2018 počas svadby princa Harryho, inšpiroval aj Davida a Victoriu Beckhamovcov pri výbere svadobného daru – otvoreného dvojmiestneho vozidla XK140 z roku 1954, ktorý prerobili špecialisti zo Silverstone, Lunaz Design.

Manželia a rodičia ženícha David Beckham a...
Herečka Eva Longoria, dlhoročná kamarátka...
+3Sestry Venus Williams (vpravo) a Serena...

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz sa počas víkendu zosobášili a ich veľký deň bol ostro sledovanou spoločenskou udalosťou. Prominentná svadba prilákala na Floridu niekoľko slávnych mien, na recepcii sa objavila aj hollywoodska herečka Eva Longoria s manželom, Venus a Serena Williamsové, šéfkuchár Gordon Ramsay, podnikateľ Dave Grutman, topmodelka Gisele Bündchen a jej manžel Tom Brady a ďalší.

Pozrite sa na spoločnú cestu časom Beckhamovcov, tu je video!

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brooklyn Beckham

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...