Harry a Meghan otvorili Invictus Game! Vojvodkyňa si pichľavú poznámku neodpustila

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan 16. apríla oficiálne otvorili Invictus Game, športové hry pre veteránov, ktoré sa tento rok konajú v holandskom Haagu.

17.04.2022 07:13
Netherlands Invictus Games Foto: ,
Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
debata (3)

Podujatie je pre Harryho srdcovou záležitosťou, pretože ho v roku 2014 založil a sú pre neho veľmi dôležité aj po rozchode s kráľovskou rodinou. V minulých dvoch rokoch sa kvôli pandémii choroby Covid-19 nekonali. V Haagu vojnoví veteráni z celého sveta súťažia v rôznych disciplínach od 16. do do 22. apríla.

Netherlands Invictus Games Čítajte viac Prvé zábery Harryho a Meghan! Takto sa predviedli v Holandsku, vojvodkyňa v žiarivej bielej

Vojvodkyňa zo Sussexu na otváracom ceremoniáli hier v Haagu povedala: „Veľmi vám ďakujem za vašu službu a ďakujem celej rodine a priateľom, ktorí tu sú a ktorí vás na ceste podporujú. Pretože toto je služba, toto je oddanosť a toto je rodina Invictus,“ znelo z úst Meghan. Ako uvádza Daily Mail, bola to práve narážka na „službu“, ktorú si Meghan neodpustila a tým poslala priamo z pódia štipľavý odkaz kráľovskej rodine.

Keď sa Meghan a Harry v roku 2020 rozhodli, že chcú odstúpiť z pozície „vyššie postavených členov kráľovskej rodiny“, Alžbeta II. v oficiálnom stanovisku uviedla, že dvojica „nebude pokračovať v povinnostiach, ktoré so sebou prináša život verejnej služby“.

Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
+2Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.

Slová Harryho k účastníkom hier boli nasledovné: „Vaše činy ukazujú, že nemožné je možné. Vaše príbehy inšpirujú ľudí, aby verili v samých seba,“ povedal princ na otváracom ceremoniáli veteránom. Vyjadril tiež podporu Ukrajine, ktorá od februára čelí ruskej agresii. Dúfa vraj, že svetové spoločenstvo ukáže, že stojí po boku Ukrajiny.

Britská kráľovná Alžbeta II., Harry, Meghan Čítajte viac Harry a Meghan sú v Británii! Majú za sebou stretnutie s kráľovnou Alžbetou II.

Harryho a Meghan v Haagu po celý čas sprevádza filmový štáb televízie Netflix, ktorý natáča dokument. Pár podpísal s Netlixom zmluvu v hodnote niekoľko miliónov dolárov.

V piatok, počas slávnostnej recepcie na štadióne Zuiderpark, sa dvojica pozdravila aj s členmi ukrajinského tímu, ktorí sa hier zúčastňujú, píše spravodajský server BBC. Manažérka ukrajinského tímu Oksana Horbachová, ktorá pracuje v dodávateľskom reťazci ukrajinských armádnych síl v Kyjeve, povedala tlačovej agentúre PA, že s Meghan hovorila o tom, aké je dôležité byť počutý a ​​hovoriť svoju pravdu a svoje skúsenosti a „ona to úplne pochopila“. Dodala, že princ Harry jej povedal, že plne podporuje Ukrajinu a ukrajinský ľud v jeho boji.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Invictus Game

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...