Toľko radosti v tvári Meghan... Harryho manželka v Haagu priam žiarila! A čo princ?

Veľkonočný víkend mal tento rok v európskom dianí špeciálnu príchuť. Niesol sa totiž v znamení návratu princa Harryho a jeho manželky Meghan na európsky kontinent.

19.04.2022 08:00
Princ Harry a Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a Meghan Markle pózujú s členmi tímov z USA a z Iraku po jednom zo zápasov na Invictus Games v holandskom Haagu.
debata (1)

Dvojica, ktorá pricestovala do holandského Haagu na otvorenie športových hier pre vojnových veteránov so zdravotným postihnutím, sa stala okamžite magnetom a stredobodom pozornosti. Najprv na slávnostnom otváracom ceremoniáli, kde sa obaja prihovorili účastníkom aj hosťom. Neskôr sa pridali k divákom a pozreli si niekoľko zápasov aj priamo z hľadiska.

Princ Harry a Meghan Markle počas volejbalového...
Princ Harry a Meghan Markle pózujú s členmi...
+69. FAKT: Neverili, že nám to vydrží, uviedol...

Práve počas menej ceremoniálnych momentov pritom vznikli aj zábery, ktoré zaujali pozornosť – médií aj verejnosti. Zachytávajú totiž manželskú dvojicu, ktorá sa vzdala kráľovských povinností a presťahovala sa do USA, v uvoľnených a veľmi spokojných a radostných momentoch.

Netherlands Invictus Games Čítajte viac Harry a Meghan otvorili Invictus Game! Vojvodkyňa si pichľavú poznámku neodpustila

Najmä tvár Meghan Markleovej, ktorá ešte stále nosí titul vojvodkyne zo Sussexu, hoci už nevykonáva jej povinnosti, bola celý čas rozžiarená úsmevom a v dobrej nálade. Meghan sa s nadšením prihovárala účastníkom, objímala sa s víťazmi v jednotlivých kategóriách a spoločne s Harrym nadšene povzbudzovali a tlieskali jednotlivým účastníkom počas zápasov.

Princ Harry a Meghan Markle počas návštevy... Foto: SITA/AP, Peter Dejong
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle počas návštevy holandského Haagu, kde sa konali Invictus Games.

Dvojnásobní rodičia sa zúčastnili na niekoľkých zápasoch v nedeľu 17. apríla – Harry prišiel oblečený ležérne do chino nohavíc a pulóvra s logom Invictus Games, ktorých je patrónom a zakladateľom. Jeho polovička potom zvolila úzke džínsy, škoricové lodičky a kratšie béžové sako s prackou na zapínanie.

Netherlands Invictus Games Čítajte viac Prvé zábery Harryho a Meghan! Takto sa predviedli v Holandsku, vojvodkyňa v žiarivej bielej

Na Harryho tvári bolo najmä v momentoch prechádzky pod holým nebom a pri príchode do areálu štadiónu v Zuiderparku, kde sa akcia konala, ostražitejší výraz. Zdá sa, že mladší zo synov korunného princa Charlesa, sa stále ešte nevie celkom uvoľniť a spozornie pri výraznejšom záujme okolia a médií. Jeho manželka však pôsobila celý čas veľmi uvoľnene a srdečne.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Haag #radosť #Meghan Markle #Invictus Games #mall.tv

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...