Bývalý Miley Cyrusovej prehovoril: Prečo sme sa rozišli? Takáto je pravda...

Desať mesiacov - toľko trval vzťah speváčky Miley Cyrusovej a jej expartnera Codyho Simpsona. Keď sa dvojica rozišla, mnohí za tým tušili nejakú veľkú drámu. Faktom však je, že rozchod prebehol veľmi priateľsky. Samotný Simpson nedávno o ňom aj prehovoril.

22.04.2022 00:00
Spevák Cody Simpson na archívnom zábere. Foto: ,
Spevák Cody Simpson na archívnom zábere.
debata

Austrálsky rodák sa v podcaste Kyle and Jackie O vyjadril na margo nečakaného rozchodu so slávnou americkou hviezdou, pričom vysvetlil, že koniec ich vzťahu po necelom roku bol spoločným rozhodnutím.

Dánska topmodelka a autorka vlastného...
Dídžej Diplo na pláži Miami Beach na Floride.
+8Dídžeji David Guetta (vpravo) s partnerkou...

„Uvedomili sme si obaja, že každý z nás ide inou cestou. Ja som v tom čase začínal s tréningom a vrcholovou prípravou na plavecké preteky. Ak som to chcel urobiť poriadne, vedel som, že ma čaká návrat do Austrálie. Ona v tom čase vydala von zbrusu nový album a bolo jasné, že bude jazdiť po koncertoch a vystúpeniach,“ vysvetlil Simpson v interview.

Miley Cyrus, pláž, bikiny Čítajte viac Miley Cyrus v bikinách pod mexickým slnkom: Mini bikiny a forma... no dokonalá!

„Ocitli sme sa na rozličných miestach v našich životoch,“ doplnil ešte plavovlasý športovec a niekdajšia tínedžerská hviezda. „Ale mali sme úžasný rok spolu a to všetko. Žili sme spolu počas pandémie COVID a lockdownu, užili sme si jeden druhého,“ ukončil tému 25-ročný Simpson.

Cyrusovú po Simpsonovom boku vystriedala modelka Marloes Stevens, holandsko-americká kráska, s ktorou sa začali stretávať v roku 2020. Miley Cyrus je už pár mesiacov partnerkou hudobníka Maxxa Moranda. Sú spolu vraj od novembra minulého roka.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Miley Cyrus #Cody Simpson #vysvetlenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...