Tajomná obálka v rukách slávnej dámy? Amerika pátra, čo to priniesli Olivii Wildeovej, aké sú tipy?

Svedkami pomerne bizarnej príhody mohli byť účastníci festivalu známeho ako CinemaCon, na ktorom sa zvyknú prezentovať najnovšie filmové počiny a očakávané projekty. V jej centre sa ocitla herečka a režisérka Olivia Wilde.

29.04.2022 00:00
Olivia Wilde Foto: ,
Režisérka a herečka Olivia Wilde dostala počas akcie CinemaCon 2022 do rúk podivnú obálku.
debata

Dáma, ktorá v minulosti plnila predné stránky lifestylových pánskych magazínov, pricestovala do Las Vegas predstaviť svoj nový film Don't Worry Darling. Pracovala na ňom ako režisérka a je jedným z očakávaných filmov budúcich mesiacov – aj preto, že v ňom hrá spevák a megastar Harry Styles (Wildeovej partner v skutočnom živote).

Zľava: Herci Asher Angel, Helen Mirren, Zachary...
Herečka Aisha Tyler.
+6Režisérka a herečka Olivia Wilde s projektom...

V jednom momente však herečkin príhovor na javisku prerušil krátky moment, keď za ňou dorazila neznáma žena a podala jej veľkú žltú obálku. Na nej objektívy jasne zachytili nápis „personal and confidential“ (osobné a tajné) a tak asi nikoho neprekvapí, že sa objavili teórie, čo sa vlastne mohlo v doručenej zásielke ukrývať.

Herec Dwayne Johnson Čítajte viac Najprv iba nahratý odkaz a potom... Dwayne Johnson vie, ako si získať divákov, toto urobil

Podľa zdroja, ktorý citoval magazín Variety, je vraj vysvetlenie ešte bizarnejšie ako samotné doručenie. V obálke sa údajne nachádzali dokumenty zo súdu, ktorý rozhodoval o striedavej starostlivosti medzi Wildeovou a jej expartnerom Jasonom Sudeikisom v prípade ich dvoch spoločných detí – syna Otisa a dcéry Daisy.

zväčšiť Obálka v rukách herečky a režisérky Olivia... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
obálka, Olivia Wilde Obálka v rukách herečky a režisérky Olivia Wildeovej na akcii CinemaCon 2022.

„Išlo o vypracované dokumenty, aby sa stanovila právomoc týkajúca sa detí pani Wildeovej a pána Sudeikisa,“ citoval portál zdroj. Ten tiež tvrdil, že herec Sudeikis nemal vopred žiadnu vedomosť o čase alebo mieste, kedy bude obálka doručená. „To bolo výlučne v rukách zainteresovanej procesnej servisnej spoločnosti a on sám by nikdy nepripustil, aby jej bola pošta doručená takýmto nevhodným spôsobom,“ uviedol zdroj pre Variety.

Katarína Knechtová Čítajte viac Móda z Andělov: Farna s copmi po zadok, elegantná Knechtová a najzvodnejšia dáma? Známa kráska bola ako bábika!

Niektoré zdroje sa domnievajú, že išlo o scenár, ktorý poslala Wildeovej producentská spoločnosť a týka sa nešpecifikovaného nového projektu. Zdá sa však, že prvá verzia je pravdepodobnejšia – prevzali ju už viaceré americké médiá a ani jeden z ex-partnerov ju nedementoval. Herečka do obálky nazrela a potom sa už k nej celý čas nevrátila, iba ju držala pevne v rukách, kým z pódia neodišla.

Na akcii CinemaCon sa objavili aj ďalšie známe tváre, pozrite si ich v galérii. Olivia Wilde tiež inšpirovala svojím lookom – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #obálka #tajomstvo #striedavá starostlivosť #CinemaCon

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...