Kuchařová po rozvode s Brzobohatým: Najhoršie je za mnou, na skutočnú lásku si počkám

Mediálne výdatne prepieraný rozchod krásnej modelky a bývalej Miss World Taťány Kuchařovej s hudobníkom Ondřejom Brzobohatým nebol zjavne jednoduchý práve pre príťažlivú plavovlásku. Nedávno sa veľmi otvorene rozhovorila o svojich pocitoch.

12.05.2022 00:00
689494457 Foto:
Taťána Kuchařová na podujatí Miss Czech Republic 2022.
debata

V interview pre český portál Super.cz sa kráska so slovenskou krvou (po jednom z rodičov) zverila, že to „najhoršie už je za mnou“. Veci vraj momentálne necháva plynúť. „Som rada, že som z toho vonku a skončilo sa to zavčasu,“ uviedla pre český portál.

Tvrdou ranou pre 34-ročnú Kuchařovú bol najmä fakt, že jej manžel sa začal stretávať s jej kamarátkou – moderátorkou Danielou Pisařovicovou. „Najhoršia je asi strata ilúzií. Ideály si ponechávam, ale na skutočnú lásku si asi ešte počkám,“ doplnila blondínka, ktorá sa nedávno objavila na finále súťaže krásy Miss Czech Republic 2022.

Andrea Verešová na podujatí  Miss Czech...
 Taťána Kuchařová na podujatí  Miss Czech...
+4Agáta Hanychová na podujatí  Miss Czech...

Do očí okamžite udrela aj zmena imidžu, teda mierna „obmena“. Kráska sa rozhodla skrátiť si svoje plavé vlasy a momentálne nosí predĺžený bob. Či je za jej rozhodnutím zmeniť svoju vizáž aj uvedený rozchod (často sa zvykne tvrdiť, že po rozchode zvyknú ženy meniť účes či celkový imidž), však jasné nie je. Správy o tom, že v manželstve Kuchařovej a Brzobohatého to škrípe, sa objavovali už na jeseň minulého roka. V decembri sa potom prevalilo, že sa mladší syn herečky Hany Gregorovej a zosnulého Radoslavo Brzbohatého stretáva s novou ženou.

634291823 Čítajte viac Krásna Kuchařová vyhrala pred 15 rokmi Miss World: Česká kráska má aj slovenskú krv

České médiá následne potvrdili, že ide o Písařovicovú. Podľa Kuchařovej sa začal ešte počas ich manželstva a života v spoločnej domácnosti. "Som rada, že som z tohto toxického vzťahu preč a nechcem ďalšie veci okolo bývalého manžela komentovať,“ citoval vtedy slová Kuchařovej magazín Showtime. Zdá sa však, že pár komentárov sa od nej ešte dočkáme…

VIDEO: Viete, že… každých 36 sekúnd sa niekto rozvedie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rozvod #súkromie #Ondřej Brzbohatý #Taťána Kuchařová #Ilúzie

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...