Exmanžel Mariah Careyovej si mieša koktail zvaný Vazektómia: S 9. dieťaťom na ceste

Je populárnym zabávačom, moderátorom a príležitostným hercom. Plodný však Nick Cannon nie je len, keď príde na výpočet pracovných aktivít.

10.06.2022 00:00
FOX 2022 Upfront Red Carpet Foto: ,
Moderátor Nick Cannon na zábere z mája 2022.
debata

Americký moderátor Cannon, ktorý je bývalým manželom speváčky Mariah Careyovej, sa nedávno objavil v reklame na alkoholický nápoj – konkrétne džin z produkcie iného slávneho muža, herca Ryana Reynoldsa. Ku cti mu slúži, že neváhal urobiť si žarty zo svojho početného potomstva. Práve na rodičovských otcovských povinnostiach stojí aj pointa reklamy, v rámci ktorej si Cannon pripravuje špeciálny koktail nazvaný Vazektómia.

Mariah Carey a Nick Cannon Čítajte viac Posledný výlet k moru a potom ťažká rana! Exmanžel Mariah Careyovej prišiel o syna. Mal iba 5 mesiacov

„Pánbožko vie, že jeden potrebujem,“ komentuje moderátor v reklame, ktorá sa objavila na internete pred pár dňami a v ktorej sa v závere objavuje aj spomenutý Ryan Reynolds. Ten Nickovi Cannonovi v závere vezme z rúk hotový miešaný drink so slovami: „Ja ho potrebujem, mám doma tri deti.“ Keď mu však Cannon kontruje, že on je otcom ôsmich, hollywoodsky herec vyprskne nápoj do kamery.

Nick Cannon je otcom 10-ročných dvojčiat – dcéry Monroe a syna Moroccana, ktoré má s bývalou manželkou Mariah Carey. Okrem nich má s modelkou Britanny Bellovou 5-ročného syna Goldena a ročnú dcérku Powerful Queen. Deväťmesačné dvojčatá Ziona Mixolydiana a Zillion Heir mu priviedla na svet jeho súčasná partnerka – dídžejka Abby De La Rosa, ktorá vraj momentálne čaká ďalšie dieťa – dievčatko. S Cannonom je pritom v súčasnej dobe tehotná aj americká topmodelka Bre Tiesi. O pár mesiacov by mala priviesť na svet syna.

Clive Davis 90th Birthday Celebration Čítajte viac Konečne mám čas na deti, vraví 72-ročný Foster: Ako prežíva materstvo jeho krásna manželka?

Štyridsaťjedenročný moderátor, ktorého rodná krajina pozná najmä zo zábavných šou či talentového hitu Amerika má talent, bol aj otcom syna Zena, ktorý však umrel ako päťmesačný na nádor na mozgu. Jeho mamou bola modelka Alyssa Scott.

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Mariah Carey #reklama #Nick Cannon #Ryan Reynolds #mall.tv

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...