Kokaín a nulové sebavedomie! Bradley Cooper temné obdobie prekonal, všetko sa zmenilo v momente...

Americký herec Bradley Cooper (47) otvorene prehovoril o svojich problémoch s drogami, ktoré sú už za ním.

17.06.2022 12:00
NY Premiere of "Nightmare Alley" Foto: ,
Herec Bradley Cooper na premiére Nightmare Alley v New Yorku.
debata

V boji so závislosťou mu pomohol film Vo štvorici po opici (Hangover) a narodenie dcérky. V podcaste SmartLess, opísal na Oscara 9-krát nominovaný herec, že sa na začiatku svojej kariéry cítil celkom stratený. Mal veľa fyzických, ale aj psychických problémov: „Krátko po tom, čo ma vyhodili zo seriálu Alias, som si roztrhol Achillovu šľachu. Po odchode zo série som mal nulové sebavedomie. Ďalší problém, bol som závislý na kokaíne,“ priznal v podcaste.

94th Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Bradley Cooper na Oscary neprišiel sám! Ku ktorej dáme sa túlil pred fotografmi?

Prvý film zo série mega-úspešnej série Vo štvorici po opici (2009), ktorý nakrútil ako 36-ročný, mu priniesol zásadnú zmenu k lepšiemu, ako povedal. No predovšetkým to bolo narodenie dcérky, ktoré zlepšilo jeho postoj k sebe samému. „Byť otcom všetko zmenilo,“ hovorí 47-ročný hollywoodsky herec. Každý jeden jeho deň je naplnený nádhernými farbami, pretože má dieťa.

Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry. Čítajte viac Nádhernej Irine Shaykovej sa odoláva ťažko! Vie to aj Bradley Cooper a tak...

Popri otcovstve sa mu zdajú byť aj tie najväčšie úspechy v kariére oveľa bledšie. „Prežijete úžasný zážitok alebo prerazíte so scenárom, alebo máte za sebou úžasný moment na natáčaní či v strižni. Ale každý deň so svojím dieťaťom máte asi 40 momentov, ktoré predstavujú rovnakú úroveň radosti. Nie je to šialené, je to len čistá pravda.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

Cooper sa stal otcom v roku 2017, jeho vtedajšia partnerka, modelka Irina Shayk, mu porodila dievčatko, ktoré dostalo meno Lea. Pár sa síce v roku 2019 rozišiel, ale o dcérku sa herec vzorne stará, čo dokazujú nielen jeho vyjadrenia, ale aj mnohé paparazzi zábery, ktoré ho často zachytia práve počas prechádzok s dcérkou aj spolu s jeho expartnerkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bradley Cooper

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....