A to všetko pre dve roztomilé bradavky? Florence Pugh vrátila úder mužom, ktorí ju kritizovali za priehľadné šaty

Keď sa uplynulý piatok objavila na módnej prehliadke v Ríme v priehľadných šatách, bolo jej jasné, že vyvolá rozruch a záujem. A reakcie, veľa reakcií. Tie negatívne však herečku Florence Pughovú predsa len trochu prekvapili.

12.07.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Florence Pugh (@florencepugh)

Hviezda filmu Čierna vdova či hororu Slnovrat zostala zaskočená tým, koľko negatívnych komentárov (najmä od mužov) sa objavilo na jej Instagrame pod zábermi zo spomenutej rímskej prehliadky. Jej reakcia nenechala na seba dlho čakať a všetkých kritikov musela umlčať doslova ako mávnutím ruky. Teda, ak sú aspoň trochu príčetní…

Florence Pugh Čítajte viac Hviezda Čiernej vdovy v priehľadných šatách v centre Ríma! Florence, veď vidieť takmer všetko...

"Počujte, vedela som, keď si oblečiem na seba tie neuveriteľné šaty Valentino, že neexistuje, aby k nim neboli žiadne komentáre. Či už negatívne, alebo pozitívne, všetkým nám bolo jasné, čo sa stane. Bola som nadšená, že si ich oblečiem, ani mihalnica na mne nebola nervózna. Nebola som predtým, počas ani teraz po,“ napísala v úvode britská herečka.

zväčšiť Herečka Florence Pugh odchádza z prehliadky šou... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Florence Pugh Herečka Florence Pugh odchádza z prehliadky šou Valentino Haute Couture v Ríme. Oblečená v priehľadných ostroružových šatách.

„Bolo ale zaujímavé sledovať a byť svedkom toho, aké ľahké je pre mužov úplne zničiť ženské telo, verejne, hrdo, aby to každý videl. Nie je to prvýkrát a určite to nebude poslednýkrát, čo si žena od davu cudzincov vypočuje, čo je zlé s jej telom – znepokojujúce je, akí vulgárni môžu byť niektorí z vás mužov,“ pokračovala Florence Pugh.

Herečka Kate Hudson pred prehliadkou Valentino...
Bývalá supermodelka Naomi Campbell pred štartom...
+4Herečka Anne Hathaway preds štartom šou...

„Toľkí z vás mi chceli agresívne dať vedieť, akí ste boli sklamaní z mojich ,maličkých ceckov‘, alebo ako by som mala byť v rozpakoch za to, že mám taký „plochý hrudník“. Žijem v mojom tele už dlho. Plne si uvedomujem veľkosť svojich pŕs a nebojím sa toho,“ pokračovala Florence.

„Ak je pre vás v roku 2022 také jednoduché verejne urážať ženy… Dospejte! Rešpektujte ľudí. Rešpektujte telá. Rešpektujte všetky ženy. Život bude oveľa jednoduchší, sľubujem,“ dodala tiež herečka, ktorá ešte na záver s humorom dopísala „a to všetko kvôli dvom roztomilým bradavkám…och“.

Florence Pugh nebola jedinou celebritou na piatkovej prehliadke haute couture kolekcie Valentino, ďalšie známe ženy si pozrite v galérii.

Modelka na prehliadke Valentino Haute Couture...
Modelka Kristen McMenamy na prehliadke...
+9Modelky počas promenády na Španielskych...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Instagram #Valentino #priehľadné šaty #reakcia #bradavky #Florence Pugh

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...