Divím sa, že ešte žijem, vyhlásil herec Furlong. Už štyri roky sa nedotkol drog

O tom, že s hercom Edwardom Furlongom, niekdajšou detskou hviezdou filmu Terminátor 2: Súdny deň nie je všetko v poriadku, v minulých rokoch nasvedčovali sporadické správy či fotografie. Herec mal mať veľké problémy s drogami. Potvrdil ich aj sám.

14.07.2022 00:00
shutterstock 94273519 Foto:
Herec Edward Furlong na archívnom zábere z roku 2002.
debata

V najnovšom rozhovore, ktorý priniesol britský denník Daily Mail, sa však Furlong vyznal z toho, že je „čistý“ už štyri roky a nedotkol sa za ten čas alkoholu, ani žiadnych iných návykových látok. Obdobie predtým, než sa definitívne rozhodol abstinovať (a vydržal), však bolo už doslova na hrane.

Herec Edward Furlong na archívnom zábere. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 99817847 Herec Edward Furlong na archívnom zábere.

„Pichal som si tony a tony heroínu, methu, fajčil som crack celý čas. Tak vyzeral môj bežný deň. Je úžasné, že som stále nažive – lebo bolo pár momentov, keď to bolo fakt natesno,“ citoval Furlonga portál britského denníka. Podľa hercových slov sa jeho závislosť začala konzumáciou alkoholu a marihuany, neskôr prešiel na užívanie kokaínu.

NY Premiere of "Nightmare Alley" Čítajte viac Kokaín a nulové sebavedomie! Bradley Cooper temné obdobie prekonal, všetko sa zmenilo v momente...

Keď už nestačilo ani to, na rad prišli tvrdé a telo extrémne poškodzujúce drogy. „Keď sa tam raz ocitnete, je strašne ťažké vidieť cestu von. Chcel by som, aby to ľudia pochopili. Cesta von existuje, ale je to tvrdé,“ poznamenal hrdina filmového hitu, ktorý redefinoval žáner sci-fi v 90-tych rokoch.

Po účinkovaní v hite Terminátor 2 mnohí predpovedali Furlongovi veľkú hereckú kariéru, nekonala sa však. Aj na to má herec vysvetlenie – dôvodom bol jeho stav a drogy. „Okašľal som toľko ľudí, keď som bol na drogách a získať si dôveru ľudí je dlhý proces. Je to ako priateľstvo, ktoré sa rodí po zlom rozchode. Ľudia sa učia znovu mi dôverovať. Ale je skvelé, že veci sa pomaličky začínajú hýbať,“ doplnil dnes 44-ročný herec.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #závislosť #mall.tv #Edward Furlong

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...