Heidi Klum s manželom Kaulitzom odhalení: Takto vyzerá ich láska mimo Instagramu?!

Jedna vec je zverejniť na sociálnej sieti záber s milovaným partnerom - patrične štylizovaný, vyretušovaný, s dôkladne zvolenou pózou. Ale realita môže byť aj celkom iná. Aká je v prípade Heidi Klumovej a jej manžela Toma Kaulitza?

20.07.2022 00:00
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz Foto: ,
Televízna celebrita Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz na večierku The Hollywood Reporter's Oscar Party.
debata

Manželskú dvojicu zachytili objektívy počas uplynulého víkendu v Miami na jednej z privátnych plážových terás. Podľa záberov sa zdá, že partneri ani netušili, že na nich mieria objektívy. O to uveriteľnejšie však ich vzájomná náklonnosť a zamilovanosť pôsobí.

Štyridsaťdeväťročná Klum sa takmer celý čas túlila ku svojmu manželovi, ktorý je od nej mladší o 17 rokov. Napriek množstvo voľných ležadiel okolo si Heidi ľahla ku Kaulitzovi a nežne sa opierala hlavou o jeho hruď.

zväčšiť Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej... Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz si užívali spoločné chvíle na terase hotela v Miami Beach.

Počas bezmála hodiny, čo ich paparazzovia pozorovali, sa dvojica venovala jeden druhému, v ďalšom momente každý ťukal do vlastného mobilu a Heidi Klum dokonca na chvíľu na manželovej hrudi zaspala. Potom sa štvornásobná mama obliekla a spoločne s Kaulitzom odišli z miesta nevedno kam.

Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz. Čítajte viac Klumovej manžel celkom nahý? Toto je on, chváli sa rozšafná Heidi... potom sa vyzliekla ona!

Zábery reportérov naznačujú, že medzi dvojicou, ktorá sa zosobášila v roku 2019, to naozaj stále funguje a o ich vzájomnej láske nemôže byť žiadnej pochybnosti. Len pred pár dňami Klum zverejnila na svojom Instagrame aj fotografiu manžela slniaceho sa celkom nahého, s uterákom, ktorý zakrýval intímne partie. Podobné štylizované zábery s provokatívnym nádychom „vešia“ na sociálne siete blondínka relatívne často.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Video
VIDEO: Heidi Klum je aj 3 roky po svadbe zamilovaná, aha na manželov!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Heidi Klum #partneri #Tom Kaulitz

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...