Šokujúce rasistické vyhlásenie o synovi Harryho a Meghan malo vyjsť z úst... Bol to tento člen kráľovskej rodiny

Počas medializovaného a sledovaného rozhovoru princa Harryho a vojvodkyne Meghan s Oprah Winfreyovou, ktorý sa uskutočnil v marci 2021, odznelo z úst páru niekoľko šokujúcich informácií o správaní členov kráľovskej rodiny smerom k Meghan.

22.07.2022 11:34
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ Harry a Meghan počas ich návštevy Británie.
debata (3)

Skloňovalo sa aj slovo rasizmus, ktorému bola Meghan v Británii vystavená.

Podľa slov herečky, ktoré vtedy odzneli pred kamerami, sa ešte pred narodením prvého syna princa Harryho odohrala v rodinnom kruhu konverzácia, ktorá ju veľmi ranila. Niektorý z členov rodiny totiž viackrát vytiahol otázku na farbu pleti nenarodeného Archieho.

Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Čítajte viac Šokujúce slová o farbe pleti princa Archieho? Internet tipuje, kto z kráľovskej rodiny ich vyriekol

"V mesiacoch, keď som bola tehotná… mali sme niekoľko rozhovorov, že môj syn nedostane ochranu. A tiež, že mu nebude udelený titul. A tiež obavy a rozhovory o tom, aká tmavá môže byť jeho koža, keď sa narodí,“ vyhlásila pred Winfreyovou Meghan.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...
+8Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na ďakovnej...

A nebola to vraj ojedinelá poznámka rasistického razenia, ktorá zaznela z úst niektorého z členov kráľovskej rodiny. Na začiatku vzťahu Harryho a Meghan zvlášť jeden člen rodiny „špekuloval“ o tom, „ako bude vyzerať ich budúce dieťa“. Mala to byť vojvodkyňa Camilla (75), tvrdí investigatívny novinár Tom Bower vo svojej knihe „Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors“ (Pomsta: Meghan, Harry a vojna medzi Windsorovcami).

Tom Bower, ako uvádza „The Mirror“, vo svojej novej knihe píše, že princ Harry v roku 2016 hovoril s rodinou o svojej práve sa rodiacej láske k herečke Meghan Markleovej. Bolo to už v čase, kedy médiá špekulovali o vzťahu s hviezdou zo seriálu Kravaťáci. Harry sa vtedy stretol so svojím otcom, princom Charlesom (73), aby mu poradil, ako situáciu riešiť.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Muselo mu preskočiť, že s ňou chodí! Nová kniha odhaľuje, ako Meghan šokovala Harryho kamarátov

Vojvodkyňa Camilla vraj bola pri týchto rozhovoroch prítomná, konali sa v Clarence House, sídle následníka trónu, princa Charlesa. „Nebolo by vtipné, keby malo vaše dieťa ryšavé afro?“, povedala vraj 75-ročná Camilla. Harry sa mal najskôr na tejto poznámke zasmiať, ale Meghanina reakcia okamžite zmenila jeho pobavenie na hnev. Zdroje blízke Camille však toto tvrdenie odmietli ako nezmyselné, uvádza denník „The Mirror“.

Pozrite si medailón manželky princa Harryho: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #rasismus

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...