Želania pre 9-ročného oslávenca, princa Georgea! Čo zverejnila kráľovná a čo Charles?

Princ George, najstarší z troch ratolestí Williama a Kate, oslávil v piatok 9. narodeniny. Blahoželania mu poslali aj členovia kráľovskej rodiny.

23.07.2022 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Vojvodkyňa Camilla, princ Charles, kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa Kate, princ Louis, princ George, princezná Charlotte a princ William na balkóne Buckinghamského paláca počas podujatia Trooping the Colour.
debata (1)

Na twitterovom účte panovníčky, ktorá si už užíva leto na škótskom zámku Balmorale, sa objavilo v piatok takéto želanie: „Princovi Georgovi prajeme všetko najlepšie k 9. narodeninám!“ Palác zdieľal aj fotografiu z nedávnych osláv platinového jubilea kráľovnej, ktoré sa konali v júni tohto roku. Kráľovná, oblečená v zelenom kabáte, sa usmieva, pričom princ George sa na ňu obdivne pozerá.

Na svojho vnuka nezabudol ani princ Charles s vojvodkyňou Camillou, ktorí svoje želanie takisto zverejnili na Twitteri. „Šťastné narodeniny princ George!“ Dvojica zverejnila k želaniu záber, o ktorý sa postarala pri príležitosti narodenín vojvodkyňa Kate.

Práve na účte princa Williama a vojvodkyne Kate sa v piatok spomínaná fotografia objavila s oznámením, že princ George oslavuje 9 rokov. Počas piatku označilo fotografiu ako „páči sa mi“ pol milióna fanúšikov kráľovskej rodiny.

Britain Royals Čítajte viac Zuby ukázať, šťastie v očiach, princ George má 9! Takto pekne zveční syna len vlastná mama

Vojvodkyňa Kate sa roky prezentuje ako vášnivá amatérska fotografka, z jej objektívu pochádza väčšina záberov jej troch detí, ktoré sa pri podobných príležitostiach objavujú v médiách. Deviate narodeniny princa Georga rámcuje záber šťastného a rozosmiateho chlapca.

Princ George Alexander Louis z Cambridge sa narodil 22. júla 2013 o 16.24 h v súkromnom krídle Nemocnice sv. Márie v Paddingtone v Londýne.

Princ William viedol so svojím synom - princom...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej syn - princ...
+7Vojvodkyňa Kate a princ George prichádzajú do...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ George

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...