Rozpáleným Parížom kráča... veď to sú hrdličky Affleck s Lopezovou! Mladomanželia ako atrakcia v meste

Paríž - mekku módy a mesto s bohatou históriou a množstvom pamiatok si za miesto na svoje "medové" týždne, či skôr dni vybrali mladomanželia Jennifer Lopez a Ben Affleck.

25.07.2022 08:49
Jennifer Lopez a jej manžel - herec Ben Affleck Foto:
Speváčka Jennifer Lopez a jej manžel - herec Ben Affleck si spoločne užívali Paríž. Na návšteve francúzskej metropoly nechýbali ani ich deti.
debata (1)

Šoubiznisová dvojica, ktorá sa prekvapivo zosobášila ešte predminulý víkend v Las Vegas, sa pár dní po obrade v komornej spoločnosti tých najbližších vybrala na starý kontinent. Samozrejme, v prípade celebrít, akými sú obaja manželia, sa to asi veľmi nedá absolvovať bez pozornosti médií. V Paríži tomu nebolo inak.

Jennifer Lopez a Ben Affleck Čítajte viac Jennifer Lopez sa vydala za Bena Afflecka! Svadobný obrad? Len s tými najbližšími!

Mladomanželia sa objavili v meste plnom turistov a navštívili aj jeho hlavné atrakcie ako múzeum v Louvri či hlavné bulváry – vždy s nenápadnými bodyguardami v pätách a uprenými zrakmi mnohých turistov či domácich. Paparazzov mali v pätách takmer neustále.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
+13Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...

Podľa fotografií sa však zdá, že Parížania boli k manželom zhovievaví a nesnažili sa ich zastavovať či fotografovať. Jennifer kráčala „zavesená“ do Benovho ramena s úsmevom a vyzerala ako každá iná zamilovaná žena, ktorá si užíva chvíle po vytúženej svadbe. Affleck pôsobil tiež spokojne, hoci miestami trochu unavene. Horúčavy v Európe sú však tiež možným vysvetlením.

Celtics Lakers Basketball Čítajte viac Paltrow, Diddy, krásna De Armas aj drsný Rodriguez: Toto je zoznam bývalých Lopezovej a Afflecka - fakt pestrý!

Svadobná cesta, pre ktorú sa zosobášená dvojica rozhodla, však pravdepodobne bola prvou z viacerých. Určite majú totiž v pláne absolvovať aj pár dní osamote. V Paríži sa tak nestalo, keďže s párom cestovali aj ich deti – teda niektoré z nich. Na fotografiách je zachytená Lopezovej ratolesť Emme a Affleckova najstaršia dcéra Violet.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #svadba #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Paríž #medové týždne

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...