Selena Gomez oslávila 30, narodeninový večer strávila len s jednou osobou... neuhádnete, s kým!

Ešte minulý týždeň oslávila okrúhle jubileum. Hoci je v súčasnosti single, speváčka a herečka Selena Gomez pri oslave svojej tridsiatky sama nebola.

25.07.2022 11:04
Selena Gomez Foto:
Herečka a speváčka Selena Gomez sa deň pred vyhlásením nominácií EMMY zúčastnila na akcii v talianskom Miláne na podporu vlastnej kozmetickej línie. Oblečená od hlavy po päty v značke Prada.
debata

Úspešná americká star, ktorá popri hudobných úspechoch posledné mesiace púta pozornosť najmä hereckými výkonmi v projekte Only Murders in the building, sfúkla v piatok 22. júla na pomyselnej torte 30 sviečok. Pri príležitosti osláv tridsiatky sa v jej prípade však nekonala žiadna veľkolepá párty natrieskaná prominentnými hosťami. Selena poňala svoj narodeninový deň veľmi komorne. O to viac si ho však vraj užila.

Selena Gomez Čítajte viac Hotový ošiaľ v New Yorku, je tu Selena! Ale kto by sa divil, slávna speváčka vyzerá úchvatne

Spoločnosť Gomezovej robila jej kolegyňa a dobrá kamarátka Taylor Swift – dvojica neskôr zverejnila aj niekoľko záberov na sociálnej sieti a ako potvrdili aj očití svedkovia, počas celého večera boli dve americké šoubiznisové hviezdy len vo dvojici. „Boli sa spolu najesť v takej veľmi peknej rustikálnej reštaurácii v časti Topanga. Vyzerali spolu naozaj roztomilo, večer si užívali ako najlepšie kamarátky,“ komentoval zdroj pre portál JustJared.com.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez ešte skôr prezradila v rozhovore, že sa teší zo starnutia a pribúdania veku. Mení ju to vraj k lepšiemu. „Som nesmierne rada, že ma už niektoré veci nedávajú dolu,“ uviedla dávnejšie pre The Hollywood Reporter hviezda, ktorá v minulosti tvorila pár so spevákom Justinom Bieberom či spevákom The Weekndom.

Po dvojici medializovaných partnerstiev sa však zdá, že Gomez je už nejaký čas single a partner jej vraj zatiaľ nechýba.

Herečka a speváčka Selena Gomez prišla na...
Zľava: Herci Martin Short, Selena Gomez a Steve...
+4Herečka a speváčka Selena Gomez na premiére...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Taylor Swift #oslava #tridsať rokov #jubileá hviezd

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....