Neuveríte, toto sú deti monackej divošky - princeznej Stephanie. Ktoré z nich na trón nemôže pomyslieť?

Len pred pár dňami zaujala médiá tvár pôvabnej mladej dámy po boku kniežaťa Alberta a jeho manželky - princeznej Charlene. Išlo o Albertovu neter Camille Gottliebovú - dcéru Albertovej mladšej sestry Stephanie. Teraz svet "objavuje" všetky jej ratolesti.

26.07.2022 07:01
Princezná Stephanie z Monaka Foto: ,
Princezná Stephanie z Monaka na festivale cirkusu v Monte Carlo. Na zábere z roku 2010.
debata

V Monaku sa v pondelok podvečer konal charitatívny večer pod názvom Fight AIDS Gala, ktorého patrónkou je práve princezná Stephanie – najmladšia z troch potomkov niekdajšieho panovníka Monaka – kniežaťa Rainiera a kňažnej Grace, inak slávnej filmovej ikony Grace Kellyovej.

Minulosť princeznej sa spája s množstvom škandálov a kontroverzných momentov – búrlivý bol jej súkromný, ale aj kariérny život. Dnes, vo veku 57 rokov, sa však zdá, že sa už usadila a sústreďuje sa viac na oficiálne povinnosti, popri ktorých si užíva spoločnosť svojich troch detí. Áno, aj jej sa pošťastilo mať hneď troch potomkov, spomenutá Camille je najmladšou z nich. V pondelok sa pritom po boku známej mamy objavili všetky tri deti práve na spomenutom evente.

Syn Louis Ducruet a dcéra Pauline Ducruet pochádzajú z jej vzťahu s bodyguardom Danielom Ducruetom, ktorý sa začal medzi mladučkou princeznou a jej ochrancom v roku 1992. Sprevádzali ho mnohé eskapády a médiá striehli na prešľapy zamilovanej dvojice, ktorá sa viackrát rozišla. Hoci sa v roku 1995 postavili aj pred oltár, už o rok neskôr sa rozvádzali.

zväčšiť Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene... Foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia
Camille Gottlieb, princezná Charlene Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene sprevádzala na gala akcii Camille Gottlieb, Albertova neter, dcéra jeho sestry - princeznej Stephanie.

V roku 1998 porodila Stephanie dcéru Camille, totožnosť otca ktorej bola sprvu neznáma. Neskôr však monacká kniežacia rodina potvrdila, že Camille je Gottliebová, čo znamenalo, že otcom dieťaťa bol Jean Raymond Gottlieb, šéf kniežacej ochranky. Keďže dvojica nikdy nebola zosobášená, Camille je vyňatá z nástupníckeho práva na monacký kniežací trón. Jej dvaja starší súrodenci však v línii zaradení sú, hoci nie je pravdepodobné, že by sa niekedy tejto roly ujali.

Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene Čítajte viac Zámer či faux pas priamo u pápeža?! Princezná Charlene prekvapila, toto urobila na audiencii

Princezná Stephanie sa aj po pôrode troch detí nevzdala šance nájsť tú pravú lásku. Popri bodyguardoch sa stal jej veľkou vášnou aj cirkus, pričom práve v tomto prostredí našla ďalších dvoch dôležitých mužov života – trénera slonov Franca Knieho a akrobata Adansa Lopeza Peresa, s ktorým bola zosobášená necelých štrnásť mesiacov. Po týchto neúspechoch v láske sa však zdá, že sa naplno sústredila na svoju oficiálnu „šľachtickú“ rolu a zabezpečila tak aj svojim trom deťom jednoduchší (a luxusom naplnený) život.

Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene...
Slovenská modelka a ambasádorka Červeného kríža...
+3Zľava: Speváčka Imany, dvojica hostí, Camille...

VIDEO: Toto boli tie najhoršie kráľovské rozvody

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #súkromie #gala #princezná Stephanie #Camille Gottlieb #mall.tv

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...