Šokujúca odpoveď herečky z OC Kalifornia na otázku o bývalom: Najviac mi chýba jeho...

Svet najprv ani netušil, že tvoria párik a len pár mesiacov po tom, čo svoju lásku zoficiálnili, rozišli sa. Herečka Rachel Bilson však nedávno s humorom prezradila, čo jej najviac chýba zo vzťahu s ex-partnerom Billom Haderom.

18.08.2022 00:00
Herec Bill Hader a herečka Rachel Bilson tiež... Foto: ,
Herec Bill Hader a herečka Rachel Bilson na archívnom zábere.
debata

Herečka, ktorú slovenskí diváci najviac poznajú z projektu OC Kalifornia, sa v podcastovej šou nevyhla otázke od vlastnej kolegyne Olivie Allenovej. „Čo ti najviac na ňom chýba,“ spýtala sa tá, na čo sa dočkala pomerne šokujúcej odpovede. „Jeho veľké péro,“ odvetila jej so smiechom americká herečka a moderátorka.

Tmavovlásku, ktorá v minulosti tvorila tiež pár so svojím seriálovým kolegom Adamom Brodym, verejnosť vníma skôr ako „slušné dievča“. Aj preto asi jej slová mohli fanúšikov prekvapiť. Smiechom a šokujúcim zdesením nad odpoveďou reagovala aj jej ko-moderátorka z podcastu.

LA Premiere of "The Tender Bar" Čítajte viac Jubilant Affleck skončil v náručí ženy svojho života. Miloval však mnoho slávnych dám - pamätáte si ich?

Rachel Bilson a Bill Hader tvorili pár na prelome rokov 2019 a 2020. Prvýkrát sa oficiálne objavili v spoločnosti na vyhlásení cien Zlatý glóbus začiatkom roka 2020. O pár mesiacov však médiám potvrdili správu, že sa rozišli.

Hadera preslávilo najmä účinkovanie v skečovej satirickej šou Saturday Night Live, ale tiež napríklad rola v seriáli Barry, za ktorú získal aj niekoľko ocenení.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Rachel Bilson #Bill Hader #podcast

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...