Afflecka s Lopezovou čaká druhá svadba - bude to paráda, ako sa patrí, píšu médiá

A bude svadba! Znovu, píšu americké médiá, pričom hovoria o speváčke Jennifer Lopezovej a hercovi Benovi Affleckovi. Usvedčiť ich mal aj nedávny výlet.

20.08.2022 00:00
Ben Affleck, Jennifer Lopez Foto:
Herec Ben Affleck s najstaršou dcérou a v pozadí speváčka Jennifer Lopez držiac za ruku Benovho syna Samuela kráčajú centrom mesta Savannah.
debata

Slávna šoubiznisová dvojica, ktorá si povedala áno pred pár týždňami v Las Vegas počas veľmi komorného obradu len s tými najbližšími, sa údajne chystá práve počas tohto víkendu zosobášiť druhýkrát. Tentoraz už na poriadnej „veselici“ s viac ako stovkou hostí.

Americký portál PageSix.com získal fotografie mladomanželov v meste Savannah. Okrem Jennifer a Bena, ktorí sa celý čas držali za ruky, dvojicu sprevádzali aj ich deti a Lopezovej sestra Lynda. Speváčku Lopezovú potom v jednom momente zachytili objektívy ako za ruku drží Affleckovho najmladšieho potomka – desaťročného syna Samuela.

LA Premiere of "The Tender Bar" Čítajte viac Jubilant Affleck skončil v náručí ženy svojho života. Miloval však mnoho slávnych dám - pamätáte si ich?

Podľa informácií viacerých médií by sa mala druhá svadba konať na Affleckovej usadlosti v americkej Georgii, ktorú obklopuje bezmála 35-hektárový pozemok a ktorú herec využíva ako letný dom. Sídlo s výhľadom na rieku North Newport ponúka viacero nehnuteľností vrátane malebného hlavného sídla s gréckymi stĺpmi.

Herec Ben Affleck na zábere z roku 1999.
Herec Ben Affleck na zábere z roku 2000.-
+14Herec Ben Affleck na zábere z roku 2006.-

Očakáva sa, že nevesta bude mať na sebe šaty z dielne americkej značky Ralph Lauren, pričom celú udalosť by mal mapovať magazín Vogue, plus aj speváčkin vlastný internetový kanál, ktorý si jej fanúšikovia platia ako odberatelia. Už v piatok mali manželia s rodinou absolvovať slávnostnú večeru, hlavná časť svadobných osláv je však sústredená na sobotu a nedeľu aktuálneho víkendu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VandyPop (@vandypop)

Ben Affleck pred pár dňami dovŕšil okrúhlu päťdesiatku, takže je možné, že druhá svadba bude zároveň spojená aj s oslavou jeho narodeninového jubilea. Ak si chcete zaspomínať na najdôležitejšie ženy života čerstvého päťdesiatnika, pozrite si galériu nižšie.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #svadba #súkromie #Jennifer Lopez #Ben Affleck #ranč #obrad

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...