Traja muži sú lepší ako jeden! Aspoň pre Jennifer Anistonovú určite

Aniston je síce single, ale po boku má skvelých mužských kamarátov. O koho ide?

22.08.2022 11:00
710463952 Foto:
Jennifer Aniston a Jason Bateman po prílete z dovoelnky na letisku v LA.
debata

Od februára 2018 je 53-ročná Jennifer Aniston slobodná. Potom, čo sa jej rozpadlo manželstvo s hercom Justinom Therouxom, sa po jej boku oficiálny partner neobjavuje. Ale samotou slávna seriálové hviezda rozhodne netrpí.

Z terminálu pre súkromné lietadlá v Los Angeles sa malá skupina VIP osôb snažila nenápadne dostať k východu. Kto to bol? Skupinka okolo Jennifer Anistonovej, ľudia, ktorí spolu práve doleteli z Bahamských ostrovov. Nasledovali objatia a lúčenie, potom každý z nich nastúpil do pristaveného auta.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Nešlo o žiaden pracovný projekt, ale o dovolenku v zaujímavom zoskupení. Jennifer Anistom tvorí s trojicou mužov v zložení – Jason Bateman (53), Sean Hayes (52) a Jimmy Kimmel (54) zaujímavé kvarteto priateľov. Toto zoskupenie funguje aj spolu s ich „polovičkami“ Bateman a Kimmel majú manželky a Hayes má zasa manžela.

Ako sa herečka vyjadrila v minulosti v rozhovore pre magazín Gala, jej dom je vždy plný ľudí. " Milujem to. Sme istý druh rodiny, ktorá sa navzájom vo všetkom podporuje." Niečo také nie je v Hollywoode práve bežným javom.

Aniston sa už sériou dovolenkových záberov pochválila aj na svojom Instagrame, nechýbala ani fotografia v bikinách, ktorá sa stretla s ohromným záujmom fanúšikov.

Aniston a Bateman si spolu zahrali v niekoľkých komédiách, tou najslávnejšou boli Šéfovia na zabitie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...