Lohanovej komplimenty na manželovu adresu nekončia. Je môj kráľ, tvrdí o Dubajčanovi

Hoci jej návrat pred filmové a televízne kamery sa možno nekoná vo veľkom štýle, herečka Lindsay Lohan je šťastnejšia než kedykoľvek predtým. Zdá sa, že za to môže manželstvo.

25.08.2022 00:00
Lindsay Lohan a jej manžel Bader Shammas Foto:
Herečka Lindsay Lohan a jej manžel Bader Shammas na zábere zo začiatku augusta v New Yorku.
debata

Začiatkom júla americká hviezda, ktorú svet spoznal už ako detskú herečku v hite Pasca na rodičov, oznámila, že sa vydala. Jej vyvoleným sa stal finančník Bader Shammas, s ktorým momentálne Lohan žije väčšiu časť roka v Dubaji. „Som uchvátená, že toto je môj manžel. Každá žena by sa mala takto cítiť denne,“ komentovala vtedy na sociálnej sieti Lohan.

Martina Zábranská Čítajte viac Prvé spoločné FOTO! Zábranská a český herec Dvořák sú pár, láska z nich priam srší

Nadšenie z fešného podnikateľa, ktorý sa stal jej manželom, ju však neprechádza ani dva mesiace po svadbe. Naznačuje to aj komentár k novej fotografii, ktorú 36-ročná herečka pridala na svojom Instagrame len pred pár dňami. „Domov kráľovnej. S mojím kráľom,“ znel popis k spoločnému záberu mladomanželov, ktorí navštívili Londýn.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Manželský zväzok pritom herečke a niekdajšej spolumajiteľke siete plážových klubov však zjavne prospieva. Ryšavka už dlho nevyzerala tak spokojne a radostne. A tiež sviežejšie a zdravšie. Ako tvrdia zdroje z jej okolia, užíva si vraj nadovšetko aj život v Dubaji, kde dlhé roky žije a pôsobí aj Shammas.

„Milujem život v New Yorku, ale zároveň milujem pokoj a mier, ktorý nachádzam na Blízkom východe, pretože v Dubaji nie sú žiadne kamery a ja sa môžem skutočne sústrediť na to, čo chcem v živote robiť. Nemusím si dávať pozor každú sekundu. Môžem mať súkromný a verejný život, ale s vlastným rozhodnutím. Myslím, že je to naozaj dôležité,“ uviedla už dávnejšie Lohan v rozhovore.

VIDEO: Toto sú najdrahšie svadobné šaty na svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #Instagram #manžel #kráľ

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...