Vydatá dáma možno, vyšportovaná kráska určite! Rita Ora predviedla Londýnu oceľové bruško

Už niekoľko dní sa šušká o tom, že sa speváčka Rita Ora tajne vydala za svojho partnera - režiséra a herca Taiku Waititiho. Pravdu poznajú asi len oni a najbližší. Nedávno však hviezda zaujala aj inak.

26.08.2022 00:00
Rita Ora Foto:
Speváčka Rita Ora na zábere z ulíc Londýna.
debata

Oru zachytili objektívy paparazzov v Londýne, keď sa vracala zo svojho pravidelného tréningu. A fotografický výsledok hovoril jasnou rečou – pravidelné cvičenie jej prospieva. Tridsaťjedenročná rodáčka z kosovskej Prištiny mala na sebe oblečené šortky na cvičenie a športový top nad pupok – ten odhalil priam ukážkové brušné svaly, zjavne vyrysované a pevné ako z ocele.

Academy Museum of Motion Pictures Gala Čítajte viac Svaly ako fitneska, oranžová parochňa: Nová podoba Nicole Kidman zvalcovala internet!

Rita, ktorá sa voči novinárom aj fotografom vždy správala veľmi vrúcne, ani tentoraz nešetrila úsmevmi. Na druhej strane, možno si len uvedomovala, ako dobre vyzerá a pritom na to nepotrebuje ani luxusné róby alebo hodiny strávené pred zrkadlom kvôli líčeniu a úprave účesu.

Speváčka Rita Ora a režisér Taika Waititi na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rita Ora a režisér Taika Waititi Speváčka Rita Ora a režisér Taika Waititi na zábere z prehliadky Dior Men, ktorá sa konala 19. mája v Los Angeles.

Speváčka, ktorá si na svojom profile na Instagrame nedávno pripomenula desiate výročie od momentu, čo sa jej debutový album stal víťazom hitparád, trávi čas na striedačku vo Veľkej Británii, v Los Angeles aj na Novom Zélande, ktoré je rodiskom jej vyvoleného. Ora a 47-ročný režisér a herec Waititi tvoria pár už bezmála dva roky, pričom sa posledné týždne špekuluje o tom, že už sú manželmi. Povedať si áno mali vraj práve na oslavu Waititiho narodenín počas tajného a veľmi komorného obradu. Ani jeden z nich však zatiaľ správy nepotvrdil.

Režisér Taika Waititi a jeho partnerka Rita Ora...
Herečka Tessa Thompson pózuje fotografom v...
+11Tenistka Serena Williams na slávnostnej...

Naznačovať, ako sa veci majú, však môžu slová Jamesa Browna, kaderníka a kamaráta speváčky, ktorý jej pred pár dňami gratuloval v rámci takzvaných „insta-stories“ na Instagrame. „Blahoželám, pani Waititi Ora,“ napísal.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Rita Ora #šport #forma #bruško #Taika Waititi #mall.tv

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...