Obrovské gesto zmierenia! Princ William a Kate s bratom Harrym a Meghan spolu, davy boli nadšené aj dojaté

Gesto, na ktoré po smrti kráľovnej čakala celá Británia. Pred Windsorským hradom sa stretli odcudzení bratia William a Harry.

10.09.2022 22:26
Britain Royals Foto: ,
Princovia William a Harry s manželkami Kate a Meghan sa stretli so zástupcami verejnosti.
debata (11)

Takmer štyridsať minút trval moment, ktorý s nadšením, ale často aj dojatím sledovali nielen ľudia priamo na mieste, ale aj pri obrazovkách webových portálov. Princ William sa spojil so svojím bratom Harrym, nechýbali ani manželky – teda vojvodkyňa Kate, ktorá je už niekoľko dní držiteľkou titulu princezná z Walesu, a vojvodkyňa Meghan.

Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...
Záber na princa Harryho a jeho manželku Meghan,...
+16Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...

Celé kvarteto, oblečené v čiernej farbe, prišlo dvoma limuzínami, aby sa potom bok po boku – jeden vedľa druhého postavili a vykročili za zástupcami verejnosti. Štvorica spoločne pozdravila davy ľudí, ktoré sa v okolí Windsorského hradu zdržiavajú už od štvrtka – dňa, keď skonala kráľovná Alžbeta II.

Obaja bratia pôsobili veľmi dojato, v kútikoch očí princa Williama sa dali pozorovať niekoľkokrát slzy. Dôvodom vraj bolo, ako vrúcne sa lúčili s jeho milovanou starou mamou britskí občania. Tých však nadchlo určite aj to, že bratia, o ktorých sa hovorí posledné mesiace len v súvislosti s ich konfliktom a odcudzením, spojili svoje „sily“ a zakopali údajnú vojnovú sekeru.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu a jej manžel - princ Harry sa stretli so zástupcami verejnosti.

Nadšených reakcií sa dočkala aj Meghan Markle, vojvodkyňa zo Sussexu, ktorej príchod komentovali mnohí prítomní. Niektoré ženy sa s Meghan objímali, robili si s ňou fotografie, alebo jej ukazovali vlastné momentky v telefónoch – či už so zosnulou kráľovnou alebo vlastné fotografie.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Čítajte viac Dráma pár hodín pred smrťou kráľovnej? Príď, ale bez Meghan, odkázal vraj Harrymu jeho otec

V súvislosti s Meghan a Harrym sa prim od štvrtkového skonu kráľovnej Alžbety II. už popísalo množstvo informácií. Napríklad posledná znela, že princ Charles, dnes už kráľ Karol III., žiadal svojho syna, abz Meghan nevodil do Balmoralu. Faktom však je, že do Škótska necestovala ani Kate, manželka princezná Williama. Ani jeden z bratov však nestihol poslednú rozlúčku s panovníčkou, ktorá bola podľa ich slov aj milujúcou starou mamou. Alžbeta II. bola už v čase ich príchodu do Balmoralu mŕtva, tvrdia zdroje. Pri smrteľnej posteli však sedel jej syn Charles a dcéra, princezná Anne.

Všetko o téme odchodu kráľovnej Alžbety II. čítajte tu.

VIDEO: Cesta Alžbety II. na trón odštartovala najväčším škandálom, aký britská monarchia nezažila

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #princ Harry #úmrtie #Meghan Markle

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...